zaterdag 9 februari 2019

Uitbraak paardengriep kost Britse bookmakers vele miljoenen

Uitbraak paardengriep kost Britse bookmakers vele miljoenen
Een uitbraak van paardengriep in het Verenigd Koninkrijk kost bookmakers tientallen miljoenen ponden. Britse paardenraces zijn namelijk uitgesteld tot ten minste halverwege volgende week.
Lees verder

'Amazon ziet vanwege kritiek mogelijk af van nieuw kantoor New York'
Webwinkel Amazon heroverweegt zijn keuze voor New York als locatie voor een van zijn twee nieuwe kantoren. Dat schrijft de Amerikaanse krant Washington Post op basis van ingewijden bij het...
Lees verder

Incassoregister en meldpunt moeten misstanden bij incasso's aanpakken
Het kabinet gaat met een incassoregister malafide incassobureaus aanpakken. Ook komt er in overleg met toezichthouders een meldpunt voor misstanden in de incassomarkt, zo is dinsdag bekendgemaakt.
Lees verder

Ruim 150 buitenlandse bedrijven openden nieuw kantoor in Amsterdam
In 2018 openden 153 buitenlandse bedrijven een nieuw kantoor in Amsterdam en omstreken. Voor 28 bedrijven vormde de verwachte Brexit de aanleiding voor de verhuizing.
Lees verder

Gaat dat basisinkomen er ooit nog van komen in Nederland?
Wel gezondere en gelukkige inwoners, maar voor de werkgelegenheid doet het niet veel, zo bleek vrijdag uit de voorlopige resultaten van Fins onderzoek naar het basisinkomen. Ook in Nederland wordt...
Lees verder

Vakbond CNV Vakmensen pakt spookcontracten aan met nieuwe campagne
Er zijn volgens vakbond CNV Vakmensen te veel mensen met een slapend dienstverband. Dat wordt nu aangepakt met een nieuwe campagne waarin de vakbond werkgevers aanmoedigt het dienstverband te...
Lees verder

Brexit-veerdienst geannuleerd door Britten
De Britse overheid heeft de nieuwe veerdienst Ramsgate-Oostende geschrapt. De lijn was bedoeld om de verkeerschaos na de Brexit te verlichten, meldt The Daily Telegraph.
Lees verder

Britten annuleren 'Brexit-veerdienst' tussen Ramsgate en Oostende
De Britse overheid heeft de nieuwe veerdienst Ramsgate-Oostende geschrapt, meldt The Daily Telegraph. De lijn was bedoeld om de verkeerschaos na de Brexit te verlichten.
Lees verder