vrijdag 8 februari 2019

Tesla opent fanshop op Amazon

Tesla opent fanshop op Amazon
Tesla heeft een fanshop geopend op Amazon. Daarin ligt een selectie van de merchandise die de autofabrikant via zijn eigen webshop aanbiedt.
Lees verder

Twee Nederlandse deelnemers aan Startupbootcamp Commerce
Slechts twee Nederlandse bedrijven doen mee aan Startupbootcamp Commerce, het wereldwijde innovatieprogramma voor start-ups en scale-ups, dat vanaf 28 februari 2019 weer van start gaat. De overige deelnemers komen uit Verenigd Koninkrijk, Singapore, de VS, Turkije, Oekraïne, Duitsland en Italië.
Lees verder

Miniversie van menselijke robot Sophia
Sophia van Hanson Robotics kennen we vooral als een levensechte mensachtige robot die al in verschillende talkshows heeft opgetreden. Nu […]
Lees verder

Oktober en november drukst in EU e-commerce
Winkels in het eurogebied die op afstand verkopen, naast e-commerce is dat ook postorder, zagen hun omzetten in oktober en november 2018 het hardst stijgen. In december was de piek al weer voorbij en bedroeg de jaargroei net twee procent.
Lees verder

Eenderde NY Times-abonnees komt niet voor 'de krant'
Een op de drie nieuwe digitale abonnees van de New York Times komt niet voor nieuws. Ze nemen primair een abonnement op de kruiswoordraadsels of de kookrubriek.
Lees verder

Zaandijkse primeur: eerste PostNL-pakketautomaat bij tankstation
Ook de inwoners van Zaandijk kunnen nu 24 uur per dag, 7 dagen per week pakketten ontvangen en versturen. Sinds deze week staat er een pakket- en briefautomaat van PostNL bij tankstation De Haan aan de Fortuinweg 3 in Zaandijk.
Lees verder

Arnold Struik naar Artefact voor bouw consultingtak
Het Europees werkende marketingbureau Artefact stelt Arnold Struik aan om in de Benelux de consultingtak op te tuigen in deze te gaan leiden.
Lees verder

Stena Line lanceert chatbot voor vragen en boeken
Ferrymaatschappij Stena Line heeft een chatbot ontwikkeld die 24/7 vragen van passagiers beantwoord en boekingen ondersteunt. De bot heeft Stina als naam gekregen en is te vinden bij de 'Need help'-sectie van de Britse website van Stena Line en in de app.
Lees verder

Foot Locker stopt 100 miljoen in sneakershop
Sportwinkelketen Foot Locker koopt voor honderd miljoen dollar een strategisch minderheidsbelang in GOAT Group, eigenaar van de gelijknamige marktplaats voor handel in exclusief sneakers.
Lees verder