dinsdag 12 februari 2019

Sprout: 5 voordelen van offline marketing

5 voordelen van offline marketing
Zonder een behoorlijke social media strategie lijk je tegenwoordig geen klanten meer te kunnen bereiken. Vooral jongeren zijn alleen nog maar via Instagram, YouTube of andere kanalen aan te spreken, zo lijkt het. Bedrijven stoppen dan ook veel tijd en geld in hun social media strategie, en vergeten daarbij dat je klanten ook offline kunt bereiken.
Lees verder

De Tesla onder de caravans: 'Dit product is niet voor iedereen'
Een stijlvolle caravan, gericht op een vermogende doelgroep. Met dat idee willen ondernemers Hein van de Laar en Edwin Bron de kampeermarkt op te schudden. De zogeheten Lume Traveler laat zich qua uiterlijk omschrijven als de Tesla van de caravans.
Lees verder

Ondernemen in de VS? Luister naar de nieuwe podcast De Oversteek
Ondernemen in de Verenigde Staten, wie wil dat nou niet? Maar hoe pak je dat aan en welke valkuilen moet je vermijden? Luister vanaf donderdag naar een nieuwe, zevendelige podcast van Koos Tervooren, in samenwerking met Sprout.
Lees verder

Mars One failliet; Netflix steekt 10 miljoen in docu Ocasio-Cortez
Ondernemersnieuws: faillissement voor bedrijf achter realityshow op Mars, Netflix betaalt recordbedrag voor politieke documentaire en zzp'ers pestende energiereuzen zijn illegaal bezig.
Lees verder

Zelfsturing is dood
Wanneer je zelfsturing ziet als het verwijderen van managers, dan steven je af op een fiasco, stelt Sprout-expert Lennard Toma. 'De meeste collega's hebben een leider nodig, het hoeft alleen niet altijd dezelfde persoon te zijn.'
Lees verder

11 Nederlanders in Forbes 30 under 30-lijst
Maar liefst elf Nederlanders hebben het geschopt tot een plekje in de Europese editie van de prestigieuze 30 under 30-lijst van zakenblad Forbes.
Lees verder

Kijk binnen in het huis van Elon Musk
Op zoek naar een luxe optrekje in Los Angeles? SpaceX- en Tesla-baas Elon Musk heeft een huis in Los Angeles in de aanbieding voor kopers die 4,5 miljoen dollar te besteden hebben.
Lees verder

Shypple is Startup van het Jaar
De jury heeft gesproken: Shypple is Startup van het Jaar 2018 van Sprout.
Lees verder