dinsdag 12 februari 2019

Omroepen en distributeurs bereiken overeenstemming over programmasignalering

Omroepen en distributeurs bereiken overeenstemming over programmasignalering
Nederlandse omroepen en distributeurs hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe tv-standaard: een gemeenschappelijke technische specificatie voor programmasignalering.
Lees verder

Digitaal ecosysteem om burgers 'financieel zelfredzamer te maken'
Financiële dienstverleners zetten samen een stap om meer financiële zelfredzaamheid voor burgers mogelijk te maken. Voortbouwend op onderzoek van de TU Delft op online regie en persoonlijke financiële planning zijn diverse partijen begonnen met het opzetten van een open en vertrouwd ecosysteem waarin mensen straks veilig informatie kunnen opvragen, ondertekenen en verstrekken aan organisaties. Daarmee lopen zij vooruit op de PSD2 wetgeving.
Lees verder

Ook Linkedin lanceert livevideo
LinkedIn heeft een livevideodienst aangekondigd, vergelijkbaar met die van Facebook of Twitter. Voorlopig is die dienst alleen in de VS […]
Lees verder

Ook Picnic verkoopt maaltijdboxen
Picnic is de volgende supermarkt die zijn aanbod uitbreidt met maaltijdboxen.
Lees verder

Colruyt test spraaktechnologie via Google Home
Klanten van de Belgische supermarkt Colruyt kunnen sinds kort boodschappen doen met hun stem. De supermarktketen is een proefproject gestart via de spraakassistent Google Home en Android-smartphones.
Lees verder

Kapitaalinjectie voor Numo
Nuro, fabrikant van autonome bezorgauto's, krijgt een kapitaalinjectie van 940 miljoen dollar van SoftBank. Het bedrijf is daarmee op papier 2,7 miljard dollar waard.
Lees verder

Fortnite op iOS: 500 miljoen dollar in 2018
Het spel Fortnite heeft alleen al op iOS in 2018 zo'n 500 miljoen dollar opgebracht, volgens schattingen van analist Sensor Tower.
Lees verder

Lek in plugin zorgt voor problemen in WordPress
Wederom heeft een plugin voor problemen in gezorgd WordPress. Een onderzoeker van WebARX heeft een lek ontdekt in Simple Social Buttons, waarmee content kan worden gedeeld van bijvoorbeeld Facebook en Twitter.
Lees verder

ACM waarschuwt voor malafide incassobureaus
Toezichthouder ACM waarschuwt specifiek voor een zestal incassobureaus. Activa Finance / Activa Collectum, AMK Company, Be Clean, Co Jansen, Debt Pay en Unic Parts. De ACM ziet een netwerk van personen en bedrijven dat erop uit is consumenten te duperen. Bedrijven worden snel opgericht, incasseren rekeningen en verdwijnen weer na enige tijd. Vervolgens bellen ze consumenten weer onder een nieuwe naam.
Lees verder