woensdag 13 februari 2019

Morgen de 24e Open Coffee Goeree Overflakkee

 
  golinked logo mail  
 

go-linked nieuws

24ste Open Coffee Goeree-Overflakkee 14 feb 2019

Op 14 februari a.s. heeft GO-Linked weer een Open Coffee bijeenkomst op de agenda staan. Deze ochtend bent u van 09.00 tot 11.00 uur van harte welkom bij Van Dijk Duurzaam, Oost havendijk 46a, 3241 LK Middelharnis.

Deze ochtend is een ideale gelegenheid om mede ondernemers, bestuurders en managers van zowel binnen als buiten de regio te ontmoeten.

De entree is geheel kosteloos, evenals thee of koffie en een versnapering. Alles geheel verzorgd door onze gastheer Van Dijk Duurzaam, vertegenwoordigd door de heer Pim van der Linde, die u ook persoonlijk in zijn video uitnodigt.

Van Dijk Duurzaam heeft een bijzondere manier om uw bedrijf te verbinden en daar hoort u meer over in de video én op de Open Coffee. Verbinden is een van de kernwaarden van GO Linked en kijken wij er enorm naar uit om u daar ook weer te ontmoeten!


Lees verder op de website

Word nu ‘Vriend van GO-Linked’

Beste GO-Linked relatie,

U bent de afgelopen jaren één of meerdere malen bezoeker geweest van de Open Coffee Goeree Overflakkee. Bijeenkomsten die altijd laagdrempelig én goed voor uw netwerk zijn. Ook in 2018 is er weer volop gelegenheid tot verbinden via een van onze Open Coffee's en andere evenementen! 

Word u ook ‘Vriend van GO-Linked’?

Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om ‘Vriend van GO-Linked’ te worden. De input vanuit funding is voor GOLinked van belang om dergelijke evenementen in de toekomst blijven te kunnen organiseren. Dit geldt ook voor het organiseren van de Open Coffee's Goeree-Overflakkee en andere bijeenkomsten. Daarom kunt u zich aansluiten bij GOLinked als 'Vriend van GOLinked'.  Tegen een kleine bijdrage van € 85,00 (excl. btw) per kalenderjaar ondersteunt u ons initiatief én kunt u gebruik maken van diverse voordelen die deze vriendschap met zich meebrengt. 


Lees verder op de website

 

 
  Open Coffee Goeree Overflakkee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.  
 

 

Met vriendelijke groet,


Namens GOLinked,


Mirlande Besemer & Maureen van Leeuwen

 
 

 


Uitschrijven?