maandag 11 februari 2019

Internationale matchmaking tijdens CFIA beurs over innovaties in de voedingsindustrie

Internationale matchmaking tijdens CFIA beurs over innovaties in de voedingsindustrie

Bent u op zoek naar potentiële internationale samenwerkingspartners op het gebied van innovaties in de voedingsindustrie? Kom dan van 12 tot en met 14 maart naar het b2b-matchmaking event van het Enterprise Europe Network (EEN).

Het b2b-matchmaking event vindt plaats tijdens de internationale vakbeurs Carrefour des Fournisseurs de l'Industrie Agroalimentaire (CFIA) in Rennes, Frankrijk. U voert op een snelle en efficiënte manier een groot aantal gesprekken met mogelijke zakenpartners.

Lees verder

Informatiebijeenkomst EIA, MIA\Vamil en Circulaire Economie

Wilt u weten hoe u uw bedrijfsvoering milieuvriendelijker maakt of hoe u energie kan besparen? Of wilt u meer informatie over Circulaire Economie? En wat zijn de wijzigingen in de Energie- en Milieulijst 2019? U hoort het tijdens de informatiebijeenkomst op vrijdag 8 maart 2019.

Lees verder

Nieuwe subsidie voor aardgasvrije woningen bijna open
Aardgasvrij nieuwbouw

Bent u een kennisinstelling of werkt u in de bouwsector? Dan komt u in aanmerking voor de subsidie Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's - MMIP.

Lees verder

Warm én klimaatneutraal Roermond stap dichterbij
Onderteking voor SER

Op vrijdag 8 februari 2019 kwam het Slim Energienet Roermond (SER) weer een stap dichterbij. Enpuls, de Provincie Limburg en Roermond ondertekende een overeenkomst voor het warmtenet.

Lees verder

Dutch Smart City challenges in Miami, Baltimore, New York City en Boston
Clipper Stad Amsterdam bij San Francisco

In maart en april 2019 meert de clipper 'Stad Amsterdam' aan in Miami, Baltimore, New York en Boston. In deze steden is het schip het podium voor 'Smart City Clipper Sessions'.

Lees verder