vrijdag 8 februari 2019

Innovatiemissie Verenigde Staten: 'Future of Automation' met minister Sigrid Kaag

Innovatiemissie Verenigde Staten: 'Future of Automation' met minister Sigrid Kaag

Bent u actief op het gebied van robotica, artificial intelligence (AI) of blockchain? En wilt u de Amerikaanse markt in Silicon Valley verkennen? Ga dan van 25 tot en met 27 maart mee met deze missie. Minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking is erbij.

Lees verder

Klaar voor de start? Export!

Ziet u kansen voor uw product in het buitenland, maar zoekt u hulp bij het zetten van de eerste stap? Of exporteert u al, maar wilt u nieuwe markten verkennen? Kom dan op donderdag 19 maart naar de bijeenkomst Klaar voor de start? Export!

Spreker Esther Raats-Coster neemt u mee in de wereld van internationaal ondernemen. Deze onderneemster in hart en nieren heeft haar voormalige bedrijf Bandridge Europe (leverancier van accessoires op het gebied van multimedia, audio en video) uitgebreid naar activiteiten in 60 landen. Momenteel is ze coach en mentor van verschillende ondernemers.

Lees verder

Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival

Wilt u meer weten over praktische innovaties voor veilig werken met gevaarlijke stoffen? Kom dan op 14 maart naar het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival in Utrecht.

In Nederland heeft 1 op de 6 werknemers te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Een belangrijke vraag is dan ook: hoe kan anno 2019 de veiligheid voor werknemers worden gewaarborgd?

Lees verder

Informatiebijeenkomst Interreg 2Zeeën

Woont u in een kustprovincie en wilt u graag Europees samenwerken met partners uit Frankrijk, België of Engeland? Kom dan naar de Interreg 2Zeeën informatiebijeenkomst op dinsdag 26 februari in Den Haag. U krijgt hier meer informatie over welke projectideeën passen binnen dit programma en hoe u uw subsidiekansen vergroot!

Welke projecten worden er gezocht?

Het Interreg 2 Zeeën programma zoekt projecten die aansluiten op de volgende prioriteiten:

Lees verder

Octrooiblog: Is het oudste octrooi van God?
Opengeslagen bijbel

Wat is het eerste octrooi in de geschiedenis? Middeleeuwse glasproductie uit Venetië? Of recepten uit het antieke Griekenland?

Lees verder