donderdag 7 februari 2019

Half miljoen dollar winst voor spelbedrijf Zynga

Half miljoen dollar winst voor spelbedrijf Zynga
Spelbedrijf Zynga heeft in het vierde kwartaal op een omzet van 249 miljoen dollar een winst van ruim een half miljoen geboekt. Dat was beter dan het Amerikaanse bedrijf zelf had verwacht.
Lees verder

'Uitrol 5G onzeker door gaten in glasvezelinfrastructuur'
De uitrol van 5G in Nederland staat onder druk door flinke gaten in de glasvezelinfrastructuur. Dat blijkt uit het rapport Nederland op Glasvezel 2018 dat vandaag is gepubliceerd door brancheorganisatie Fiber Carrier Association (FCA). De organisatie maakt zich zorgen over de haalbaarheid van 5G in Nederland zolang niet meer aandacht geschonken wordt aan de glasvezelnetwerken die daarvoor nodig zijn.
Lees verder

Koning Willem Alexander opent Microsoft Quantum Lab Delft
Koning Willem Alexander opent vandaag het Microsoft Quantum Lab Delft op de campus van TU Delft. Het lab is een publiek-private samenwerking tussen Microsoft en de TU Delft / QuTech, waar wordt gebouwd aan een quantumcomputer gebaseerd op zogenoemde majorana-deeltjes.
Lees verder

Thuiswinkel.org: Nieuwe richtlijnen zorgen nog niet voor open e-commercemarkt
Thuiswinkel.org is niet helemaal tevreden met de overeenstemming die onderhandelaars van de Europese Raad en het Europese Parlement hebben bereikt over de invulling van twee belangrijke richtlijnen binnen de e-commercesector: voor de verkoop van tastbare goederen en voor de verstrekking van digitale inhoud.
Lees verder

Merijn Doggen verruilt Bright voor Glasnost
Journalist Merijn Doggen vertrekt bij Bright en gaat aan de slag voor PR-bureau Glasnost.
Lees verder

Verbruik mobiele data meer dan verdubbeld
Het gemiddelde dataverbruik per mobiele aansluiting is gestegen van bijna 1 gigabyte per maand in 2017, tot meer dan 2 […]
Lees verder

MyCom gaat nog een keer open voor de finale uitverkoop
De failliete elektronicaketen MyCom gaat vandaag nog een paar dagen open voor een laatste uitverkoop. De resterende voorraden moeten weg.
Lees verder

bol.com verliest twee leiders in retailmedia aan start-up
Michelle Theeuwen en Martine Kevelham verlaten hun positie als hoofd Retail Media bij bol.com en stappen over naar Maze-One uit Amsterdam. Daar gaan ze de activiteiten rondom media-exploitatie van online marktplaatsen optuigen.
Lees verder

XS4ALL-actiegroep: 'Over naar plan B'
"We zijn bezig met Plan B. En daar zit schot in", vertelt het actiecomité dat wil voorkomen dat KPN provider XS4ALL opheft. Het ziet ernaar uit dat er een nieuwe provider komt, vermoedelijk wel onder een andere naam.
Lees verder