woensdag 13 februari 2019

Forse groei mobiele abonnementen Orange

Forse groei mobiele abonnementen Orange
Orange Belgium meldt een recordaantal mobiele abonnementen in het vierde kwartaal. Het aantal klanten met een mobiel abonnement steeg met 61.000 tot 2,5 miljoen. Het vereenvoudigde mobiele aanbod van Orange Belgium bleef klanten overtuigen om tariefplannen in het middensegment en het hoogwaardige segment af te sluiten, stelt het bedrijf.
Lees verder

Het weerbericht aan de muur
Waarom ook niet? Het weerbericht live aan de muur. Dat is het idee van de op Kickstarter gelanceerde Weather Poster van startup Typified.
Lees verder

Uitgaven aan apps uit App Store flink gestegen
Apple gebruikers geven steeds meer geld uit aan apps in de App Store, zo blijkt uit gegevens van SensorTower. In 2017 werd er nog gemiddeld 58 dollar per maand uitgegeven, in 2018 is dat opgelopen naar 79 dollar.
Lees verder

Kassaloze winkels in sommige Amerikaanse staten wellicht verboden
Twee Amerikaanse staten, Philadelphia en New Jersey, bereiden wetgeving voor om winkels die geen contant geld accepteren te verbieden. Dat is slecht nieuws voor onder meer Amazon, die zijn Amazon Go-formule dan niet zou kunnen uitrollen.
Lees verder

Online drukkerij Simian breidt uit
Online drukkerij Simian, het moederbedrijf van Reclameland, Drukland en Flyerzone, breidt uit. Het bedrijf is naar eigen zeggen volop aan het bouwen op de 25.000m² grond die vorig jaar is bijgekocht. De bouwwerkzaamheden vinden plaats naast het huidige pand in Westerbroek.
Lees verder

Internetapotheek Newpharma overweegt fysieke winkels
De Belgische internetapotheek Newpharma bestudeert de mogelijkheid om fysieke winkels te openen of verkooppunten te realiseren in Colruyt-supermarkten.
Lees verder

Kaartlezer SumUp koopt e-commerceplatform
De verkoper van kaartlezers SumUp koopt Shoplo uit Polen, een online dienst waarmee winkels eenvoudig een webshop kunnen openen.
Lees verder

Organisaties tien keer vaker getroffen door cryptominers dan door ransomware
Organisaties zijn in 2018 tien keer vaker getroffen door cryptominers dan door ransomware. Slechts één op de vijf IT-beheerders was zich ervan bewust dat de bedrijfsnetwerken geïnfecteerd waren door mining malware. Dat stelt heeft het tweede deel van het Check Point Security Report 2019 van online beveiliger Check Point.
Lees verder

Techstars naar Mindspace Dam voor eerste acceleratorprogramma
Startupversneller Techstars neemt zijn intrek in de gloednieuwe locatie Mindspace Dam in Amsterdam voor zijn eerste programma in Nederland: Arcadis City 2030 Accelerator, Powered by Techstars. In München vestigt Techstars zich in het Mindspace Stachus-kantoor voor een nieuw programma in Duitsland, BSH Future Home Accelerator.
Lees verder