maandag 11 februari 2019

Forse boetes webwinkel T.O.M blijven gehandhaafd

Forse boetes webwinkel T.O.M blijven gehandhaafd
Toezichthouder ACM heeft webwinkel T.O.M. in 2016 terecht een boete van een half miljoen euro opgelegd omdat zij structureel consumenten heeft misleid. Tot die conclusie komt Het College van Beroep voor het bedrijfsleven.
Lees verder

Fitbit vernieuwt Fitbit Ace voor kids
Fitbit meent ook kinderen aan een fitnesstracker te kunnen helpen. Zo zijn plaatjes uitgelekt van de nieuwe Fitbit Ace, die een stuk speelser belooft te worden.
Lees verder

Bol.com verbetert search advertising
Bol.com verbetert in de loop van dit jaar zijn search advertising, reclame in de zoekresultaten van het warenhuis. Hiermee worden intern nu de eerste proeven gedaan.
Lees verder

Kim Dingler nieuwe Managing Director Talpa Global
Kim Dingler wordt Managing Director Talpa Global. In haar nieuwe rol wordt ze verantwoordelijk voor de mondiale uitrol en commercialisering van de (tv)-formats en digitale concepten die het mediabedrijf ontwikkelt.
Lees verder

Bankafschriften online betalingen straks iets begrijpelijker
De Rabobank wil klanten meer inzicht verschaffen in (online) betalingen die via partijen als Adyen, Multisafe Pay, Buckaroo, SON NLD of CCV worden afgewikkeld. Klanten begrijpen vaak niet wat de rol in van deze bedrijven.
Lees verder

Kaspersy: aantal DDOS aanvallen loopt terug
Het aantal DDoS-aanvallen is vorig jaar met 13 procent gedaald ten opzichte van het jaar ervoor. De duur van zogenoemde HTTP-flood-aanvallen neemt echter toe, zegt online beveiliger Kaspersky Lab rapport. Verder worden nog altijd de meeste DDoS-aanvallen uitgevoerd in China.
Lees verder

'Activision Blizzard zet honderden werknemers op straat'
Gamebedrijf Activision Blizzard zou honderden werknemers op straat willen zetten om de winstgevendheid te vergroten. Dat meldt Bloomberg. Het bedrijf maakt dinsdagavond Nederlandse tijd zijn kwartaalcijfers bekend.
Lees verder

'Essilor wil Brille24 voor tientallen miljoenen'
Lenzenfabrikant Essilor staat op het punt om webshop Brille24 te kopen van Nucom Group, de venturetak van het Europese mediabedrijf ProSiebenSat.1.
Lees verder

F1 TV Pro-streamingdienst binnenkort in Nederland
De F1 TV Pro-streamingdienst, waarmee fans livebeelden van de Formula 1 races kunnen volgen, zal vanaf 18 februari in Nederland verkrijgbaar zijn.
Lees verder