woensdag 6 februari 2019

Delivery Hero ziet omzet met 77 procent stijgen

Delivery Hero ziet omzet met 77 procent stijgen
Maaltijdenbezorger Delivery Hero heeft 77 procent meer omzet behaald in 2018. Het totaal komt daarmee op 792 miljoen euro.
Lees verder

Spaces opent nieuwe locatie in Amsterdam-Westerpark
Coworking-aanbieder Spaces opent in april in Amsterdam-Westerpark een nieuwe vestiging van 8.400 vierkant meter. De locatie ligt vlakbij de Westergasfabriek.
Lees verder

Belgische 5G-veiling in 2020 zo goed als onwaarschijnlijk
Het overlegcomité tussen de federale en lokale overheden over de veiling van de 5G-frequenties in België heeft geen akkoord opgeleverd. Daarmee zou 5G in dat land ernstig vertraagd kunnen worden.
Lees verder

Online salesplatform Buy-media.nl stopt
Nog geen jaar na de introductie wordt online platform Buy-media.nl alweer opgeheven. De portal werd ondersteund door BrandDeli, FD Mediagroep, NDC Mediagroep, de Persgroep Nederland, Sanoma, Telegraaf Media Groep, RTL Nederland en de Ster. Er is echter 'onvoldoende tractie'.
Lees verder

Spotify boekt eerste operationele winst
Spotify telt inmiddels 207 miljoen dagelijkse actieve gebruikers uit 78 landen. 96 miljoen abonnees betalen, 36 procent meer dan een jaar terug, zo blijkt uit de zojuist gepubliceerde jaarcijfers. Meest opvallend: de eerste operationele winst voor het muziekplatform van 94 miljoen euro in het vierde kwartaal.
Lees verder

bol.com begint bouw nieuw distributiecentrum
Bol.com slaat vandaag de eerste paal van zijn nieuwe distributiecentrum in Waalwijk. Ook deze wordt 50.000 vierkante meter groot. Eigenlijk […]
Lees verder

Aanhoudingen voor creditcard-phising
Door een extra ICS creditcard aan te vragen op naam van nietsvermoedende slachtoffers en deze te laten bezorgen bij een leegstaande woning, konden internetcriminelen duizenden euro's buit maken. Dat meldt de politie Midden Nederland.
Lees verder

Zeventig procent iDEAL-betalingen via mobiel
In 2018 werden er voor het eerst meer dan een half miljard iDEAL-betalingen gedaan in één jaar: 524 miljoen. Zeventig procent van de betalingen ging via de mobiel. Tikkies en andere betaalverzoeken waren in december goed voor 17,5 procent van alle iDEAL-betalingen.
Lees verder

Biedingensite 1DayFly.com naar Outspot
Biedingensite 1DayFly.com wordt verkocht aan Confinity, beter bekend onder de handelsnaam Outspot. Verdere details over de doorstart worden de komende periode uitgewerkt en later bekend gemaakt.
Lees verder