woensdag 6 februari 2019

Bijeenkomst 5 jaar Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT)

Bijeenkomst 5 jaar Mkb Innovatiestimulering Topsectoren (MIT)

De MIT-regeling bestaat 5 jaar. Wat kan de overheid voor het innovatief mkb betekenen, hoe pakken ondernemers het naar de markt brengen aan en in welke projecten is de afgelopen 5 jaar geïnvesteerd? Antwoorden hierop en meer vindt u tijdens de bijeenkomst 5 jaar MIT.

Lees verder

Informatiebijeenkomst Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) - april

Bent u aanbieder of inkoper van ondersteuning of zorg en wilt u een e-health toepassing opschalen en borgen? Dan is de Stimuleringsregeling E-Health Thuis (SET) wellicht iets voor uw samenwerkingsverband. Deze nieuwe regeling opent op 1 maart.

Het op grotere schaal en structureel inzetten van e-health in de zorg en ondersteuning van mensen thuis is waar de nieuwe Stimuleringsregeling E-health Thuis (SET) over gaat. E-health biedt mogelijkheden voor:

Lees verder

Internetconsultatie BENG staat open
Energieprestatie (EPC) - EPC berekenen

Tot 2 maart 2019 kunt u reageren op het conceptbesluit van het Bouwbesluit 2012 voor Bijna Neutrale Gebouwen - BENG.

Lees verder

Informatiebijeenkomst MMIP 8 maart
Kom naar de Informatiebijeenkomst MMIP op 8 maart over de Meerjarige Missiegedreven Innovatie Programma's. Het subsidieprogramma richt zich op het bereiken van een aardgasvrije gebouwde omgeving.
 
U krijgt tijdens de bijeenkomst praktische informatie over de subsidie. Ook krijgt u de gelegenheid uw projectidee te toetsen in een gesprek.
Lees verder

Kansenseminar zakendoen in West-Afrika

Bent u benieuwd naar uw zakelijke kansen in West-Afrika? Wilt u in één middag met de Nederlandse ambassades in Benin, Ghana, Ivoorkust, Mali, Nigeria en Senegal spreken? En met bedrijven met ervaring in de regio? Kom dan op 7 maart naar het kansenseminar Zakendoen in West-Afrika.

Tijdens de openingssessie wordt kort ingegaan op de inzet van Nederland om het ondernemingsklimaat te verbeteren. Ondernemers delen hun ervaringen met zakendoen in de regio. Medewerkers van de ambassades houden een pitch over de kansen en uitdagingen in hun land.

Lees verder