donderdag 10 januari 2019

Tijdig terugsturen invoercertificaten pluimveesector

Tijdig terugsturen invoercertificaten pluimveesector
Afrikaanse Kippen

Nieuwsbericht 19.002 - Invoercertificaten moeten binnen 45 dagen na de laatste dag van geldigheid zijn terugontvangen door RVO.nl.

Lees verder

RVO.nl geeft voorlichting over foute souvenirs op Vakantiebeurs
Slangenleren pumps

Van 10 tot en met 13 januari staan wij op de Vakantiebeurs in Utrecht. Samen met de douane informeren wij daar bezoekers over souvenirs die zijn gemaakt van beschermde dieren of planten.

Lees verder

Toewijzing en schorsing aanvragen granen Oekraïne
Granen

Nieuwsbericht 19.003 - De Europese Commissie heeft de toewijzingen voor de wekelijkse aanvragen voor diverse contingenten in de sector granen gepubliceerd.

Lees verder

Workshop: Intellectueel eigendom-strategie voor mkb, Maastricht (maart)

Waarde creëren met technische innovaties.

Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom (IE) kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf belangrijk, want IE-strategie is maatwerk en niet statisch.

Meerwaarde creëren

Tijdens deze workshop wisselen theorie, praktische voorbeelden en individuele opdrachten elkaar af.

U leert:

Lees verder

Workshop: Basis van intellectueel eigendom, Venlo

Afkijken, beschermen, delen of geheimhouden?

Bent u bezig met de ontwikkeling van een nieuw technisch product of nieuwe techniek? Leer in één middag de basis over hoe u uw technische innovatieproces efficiënter en beter maakt door intellectueel eigendom (IE) te gebruiken als bescherming en als informatiebron.
 

Tijd en geld besparen

Tijdens deze workshop leert u wat IE is, in welke fasen van uw innovatieproces u IE gebruikt en hoe u met IE tijd en geld kunt besparen. Theorie, praktische voorbeelden en opdrachten wisselen elkaar af. U krijgt basiskennis over:

Lees verder