woensdag 9 januari 2019

Mediapark Hilversum naar vastgoedonderneming Pinnacle

Mediapark Hilversum naar vastgoedonderneming Pinnacle
Het Mediapark in Hilversum is verkocht. Eigenaar Europa Capital heeft overeenstemming bereikt met Pinnacle, een Amsterdamse vastgoedonderneming waarvan prins Bernhard jr. een van de aandeelhouders is. Geruchten over de verkoop gingen al langere tijd.
Lees verder

CES 2019: Slimme Video Deurbel werkt met Apple Home
Het Franse Netatmo onthult op de elektronicabeurs CES de nieuwe Slimme Video Deurbel. Het is volgens het bedrijf de eerste deurbel die werkt met de Apple HomeKit en bediend kan worden met de Apple Home-app of met de spraakbesturing van Siri.
Lees verder

'Standaardbeveiliging Android-telefoons werkt slecht'
De standaardbeveiliging van Android beschermt telefoons slecht tegen foute apps en phishing. Dat concludeert de Consumentenbond na onderzoek.
Lees verder

'Apple snijdt opnieuw in productie iPhones'
Kort na zijn ongebruikelijke winstwaarschuwing gaat Apple de productie van iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR opnieuw met 10 procent inperken voor het komende kwartaal. Dat meldt persbureau Nikkei.
Lees verder

Here.com brengt internationale 'taxi-app' uit
Kaartenmaker Here brengt onder de naam SoMo een app uit die de concurrentie met Uber moet aangaan. Honderden vervoersbedrijven doen meer om de reiziger zelf te laten kiezen hoe en met wie hij op zijn bestemming komt.
Lees verder

Sony lanceert nieuwe Glass Sound speaker
Sony heeft de nieuwe Glass Sound speaker aangekondigd voor de Benelux. Dit model is voorzien van een hi-Res audio driver en kent een zogenoemde push & play functie voor Spotify Connect.
Lees verder

Vasco Games sluit vestiging in Emmen
Vasco Games in Emmen heeft zijn vestiging gesloten. Zeker 25 medewerkers staan op straat, meldt RTV Drenthe. Ruim een jaar […]
Lees verder

KPN maakt vliegende haast met uitrol glasvezel
KPN maakt vliegende haast met de aanleg van glasvezel. Dinsdag ging in Zwolle Noord-Oost de eerste schop in de grond voor de uitrol van glasvezel (FttH) in Nederland. KPN verwacht in de loop van het jaar gemiddeld 6500 huishoudens per week op glasvezel aan te kunnen sluiten zodat eind 2021 circa 1 miljoen adressen extra en in totaal ruim 40 procent van de Nederlandse huishoudens toegang hebben tot wat het bedrijf noemt 'het netwerk van de toekomst'.
Lees verder

IBM lanceert zijn eerste commerciƫle quantumcomputer
IBM heeft zijn eerste commerciƫle quantumcomputer aangekondigd, bedoeld voor research en zakelijke doeleinden. De capaciteit van 20 qubit is echter nog bescheiden.
Lees verder