vrijdag 11 januari 2019

Japan Business Week

Japan Business Week

Exporteert u goederen of diensten naar Japan? Wilt u meer weten over nieuwe ontwikkelingen in Japan? Kom dan begin februari naar de 2e editie van de Japan Business Week, h├ęt evenement voor ondernemers die succesvol willen opereren op de Japanse markt.

Lees verder

Informatiebijeenkomst EPA: handelsverdrag EU en Japan

Bent u geïnteresseerd in zakendoen met Japan? Dan heeft u vast gehoord dat de Europese Unie en Japan onlangs een handelsverdrag hebben afgesloten: de Economic Partnership Agreement (EPA). Wilt u hier meer over weten? Kom dan op 7 februari naar de informatiebijeenkomst in Den Haag.

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de voordelen die dit handelsakkoord biedt aan ondernemers die opereren op de Japanse markt of het voornemen hebben om dit te doen.

Lees verder

Handelsmissie naar Centraal-Amerika

Bent u actief in de maritieme en/of logistieke sector? En wilt u uw kansen ontdekken in het logistieke knooppunt van de Amerika's? Ga dan van 17 tot en met 21 maart mee met de handelsmissie naar Costa Rica en Panama.

Lees verder

Workshop: Masterclass Octrooien, Venlo

Leer meer over octrooien en inbreuk.

Bent u een technische mkb-er of technische starter en van plan om serieus te investeren in octrooibescherming en/of octrooi-informatie? En wilt u inhoudelijk meer weten over octrooien, octrooiprocedures en inbreuk? Dan is deze workshop iets voor u.

Lees verder

Workshop: Slim omgaan met kennis bij samenwerking, Maastricht

Samen innoveren goed regelen!

Samen innoveren biedt veel voordelen, maar ook valkuilen. Als start-up of (technisch) mkb-bedrijf wilt u graag weten hoe u dit proces effectiever aanpakt. Een goede voorbereiding maakt samenwerken bij innovatieve trajecten makkelijker en neemt veel wantrouwen weg.

Goede voorbereiding, grotere slagingskans

Tijdens deze workshop wisselen theorie, praktische voorbeelden en opdrachten elkaar af. U leert:

Lees verder