vrijdag 11 januari 2019

Google vervangt Drive voor One

Google vervangt Drive voor One
Google is in Nederland begonnen met de uitrol van Google One als vervanging voor opslagdienst Drive.
Lees verder

Supercell verdient vooral aan oude games
Supercell, de ontwikkelaar van mobiele games, heeft in 2018 1,4 miljard dollar omgezet. Dat is in elk geval de schatting van Sensor Tower.
Lees verder

Meituan Dianping ontwikkelt autonome bezorgvoertuigen
Meituan Dianping, de grootste maaltijdbezorger van China, heeft op de CES contracten met drie nieuwe partners getekend voor de ontwikkeling van autonome bezorgvoertuigen. Het gaat om Nvidia, het Italiaanse designhuis Icona en het Franse Valeo.
Lees verder

500 miljoen euro voor uitbreiding High Tech Campus in Eindhoven
De High Tech Campus in Eindhoven wil in de komende zeven jaar de resterende 90.000 vierkante meter op het terrein volbouwen. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.
Lees verder

CES 2019: L'Oréal lanceert sensor voor pH-waarde huid
Cosmeticareus L'Oréal heeft weer een sensor ontwikkeld, dit keer om de pH waarde van de huid te bepalen. De beschermende zuurmantel heeft als taak om schadelijke micro-organismen te weren.
Lees verder

iXL Hosting overgenomen door Combell Group
Combell Group heeft webhoster iXL Hosting (iXL) uit Ede overgenomen. Met de overname verstevigt Combell Group naar eigen zeggen haar positie in Nederland. Het Edese bedrijf telt 8.000 klanten.
Lees verder

'Amazon wil gamestramingdienst lanceren'
Amazon wil mogelijk volgend jaar een nieuwe gamestreamingdienst lanceren. Dat schrijft techsite The Information. Het internetbedrijf is al gestart met onderhandelingen.
Lees verder

'Veelvuldig gebruik sociale media leidt níet tot psychische en slaapproblemen'
Het gebruik van sociale media als Facebook, Twitter en WhatsApp leidt niet tot slaap- en psychische problemen op de korte […]
Lees verder

Politie Oost-Nederland lanceert speciaal cyberteam
De politie Oost-Nederland lanceert een speciaal cyberteam in de strijd tegen de oprukkende digitale criminaliteit. Dat meldt RTV Oost. Het team telt 16 mensen, daar bovenop worden er 10 'cyberagenten' verdeeld over de diverse districten.
Lees verder