vrijdag 4 januari 2019

Consumentenbond: 'Stedentrip met trein goedkoper dan vliegen'

Consumentenbond: 'Stedentrip met trein goedkoper dan vliegen'
Met de trein naar een vakantiebestemming in Europa is vaak voordeliger dan met het vliegtuig. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond. Wel is de reistijd met de trein meestal langer.
Lees verder

Belastingtelefoon slecht voorbereid op grote stroom bellers in 2018
Vorig jaar was de Belastingtelefoon niet goed te bereiken doordat er vaker werd gebeld dan verwacht. Dat blijkt uit cijfers van de Belastingdienst.
Lees verder

SecurCash vraagt uitstel van betaling aan
Geldtransporteur SecurCash heeft uitstel van betaling aangevraagd, nadat de rechter donderdag weigerde het bedrijf failliet te verklaren. Dat bevestigt Mario Koevoets, de directeur van het bedrijf.
Lees verder

Europese beurzen in de plus in aanloop naar handelsgesprekken
De AEX-index op Beursplein 5 noteerde in de ochtendhandel 0,8 procent in de plus op 484,23 punten. De MidKap klom 1,3 procent tot 649,47 punten. De beursgraadmeters in Parijs, Londen en Frankfurt...
Lees verder

Consumentenbond: 'Bepaalde stedentrips met trein goedkoper dan vliegen'
Met de trein naar een stad in Europa is soms voordeliger dan met het vliegtuig. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond. Wel is de reistijd met de trein meestal langer.
Lees verder

SecurCash vraagt uitstel van betaling aan
SecurCash heeft uitstel van betaling aangevraagd, nadat de rechter donderdag weigerde het bedrijf failliet te verklaren. Dat bevestigt Mario Koevoets, de directeur van de geldtransporteur.
Lees verder

Rechtbank spreekt faillissement webwinkelbedrijf Tom Coronel uit
De rechtbank heeft het webwinkelbedrijf van oud-coureur Tom Coronel failliet verklaard. Create2Fit leed naar verluidt al jaren verlies. Directeur Marc Koster heeft hoop op een doorstart. 
Lees verder

Webwinkels Tom Coronel definitief failliet
De rechtbank heeft het webwinkelbedrijf van autocoureur Tom Coronel failliet verklaard. Create2Fit leed naar verluidt al jaren verlies.
Lees verder