dinsdag 8 januari 2019

CES 2019: Slimme douche Moen van alle markten thuis

CES 2019: Slimme douche Moen van alle markten thuis
Het Amerikaanse bedrijf Moen heeft op de CES in Las Vegas een cloudgebaseerde spraakoplossing gelanceerd voor zijn slimme douche. Die werkt met vrijwel alle belangrijke spraakassistenten Siri, Google Assistant en Alexa.
Lees verder

18 procent minder winst voor Samsung
De resultaten van Samsung staan sterk onder druk. Het Zuid-Koreaanse bedrijf gaf dinsdag een winstwaarschuwing uit als gevolg van de tegenvallende vraag naar geheugenchips en smartphones.
Lees verder

VodafoneZiggo publiceert deze maand tarieven voor openstellen kabel
VodafoneZiggo zal nog deze maand de tarieven publiceren die aanbieders moeten betalen om gebruik te kunnen maken van zijn netwerk. Het kabelbedrijf had dat eigenlijk al voor 31 december moeten doen.
Lees verder

Luizenmoeder online kijkcijferhit van 2018
De Luizenmoeder is het meest bekeken online tv-programma van 2018. De aflevering van 2 februari trok 2,4 miljoen online kijkers.
Lees verder

Belg leidt betaalverwerker PAY
De Belg Marc Dumortier (55) gaat betaalverwerker PAY aansturen. Hij gaat zich richten op het internationaal laten groeien van het Nederlandse bedrijf. In 2022 moet meer dan 20 procent van al het betalingsverkeer in ons land via PAY. worden afgehandeld.
Lees verder

'Harde brexit ontwricht Europees e-commerce'
Een harde brexit leidt tot ontwrichting van Europees e-commerce omdat het goederenstroom serieus vertraagt. Europese vertegenwoordigers van webwinkels roepen de politiek op maatregelen te treffen dit te voorkomen.
Lees verder

Nieuwe Chief Digital Officer voor Ahold Delhaize
Farhan Siddiqi treedt eind deze maand in dienst bij Ahold Delhaize als Chief Digital Officer (CDO).
Lees verder

Coolblue laat klanten virtueel alle tv's in huis bekijken
De app van Coolblue heeft vanaf vandaag een augmented reality functie. Klanten kunnen virtueel een tv in hun kamer plaatsen om zo het gewenste formaat te kiezen en te bestellen.
Lees verder

Computerretailer MyCom sluit weer winkels
Computerretailer MyCom verkeert opnieuw in de problemen. Per direct zijn zeven van de veertien resterende filialen gesloten, waaronder die in Arnhem en Den Bosch.
Lees verder