donderdag 10 januari 2019

Albert Heijn start bezorging van warme maaltijden

Albert Heijn start bezorging van warme maaltijden
Onder de noemer Allerhande Kookt gaat Albert Heijn vanaf vrijdag favoriete Allerhande-maaltijden vers bereiden en bezorgen. Thuisbezorgd.nl en Deliveroo bezorgen de maaltijden binnen 30 minuten warm bij de klant. Allerhande Kookt start in een groot deel van Amsterdam.
Lees verder

Alibaba koopt bigdataspecialist uit Berlijn
De overname van data Artisans is de eerste Europese acquisitie voor Alibaba. In dit geval wil het de ontwikkeling van opensourcesoftware voor bigdatatoepassingen helpen bespoedigen.
Lees verder

Massarius sluit aan op inkoopplatform Buy-media.nl
Programmatic saleshouse Massarius wordt partner van Buy-media.nl, het platform waar bureaus en adverteerders directe en programmatic reclameruimte kunnen inkopen bij Nederlandse mediabedrijven.
Lees verder

KPN luidt einde in voor Telfort, Xs4al en Yes Telecom
KPN gaat een ander merkenbeleid voeren wat op termijn het einde betekent voor de merken Telfort, Xs4al en Yes Telecom. In de komende twee jaar zullen eerst de 'sterken eigenschappen' van deze merken worden toegevoegd aan die van KPN.
Lees verder

Stepstone koopt Studydrive
Online jobportal Stepstone heeft het Europees werkende Studydrive gekocht, een platform waar in Nederland tienduizenden studenten op zijn aangesloten.
Lees verder

N26 haalt 332 miljoen euro groeigeld op
De Europees werkende mobile only-bank N26 heeft driehonderd miljoen dollar nieuw kapitaal opgehaald. Daarmee wil het komende maanden uitbreiden naar de VS en daarna andere delen van de wereld.
Lees verder

Mariolein van der Plas (Google) naar Stichting Jong Ondernemen
Mariolein van der Plas is aan de slag gegaan als algemeen directeur van Stichting Jong Ondernemen. Van der Plas komt van Google, waar ze een internationale functie op het vlak van educatiebevordering vervulde. Zij volgt Joyce Rommelaar op, die sinds april 2015 bij de stichting in dienst was.
Lees verder

GroenLinks wil dat de gemeente Hengelo stopt met wifitracking
GroenLinks wil dat de gemeente Hengelo stopt met het verder plaatsen van sensoren om bezoekers van de binnenstad door middel van wifi te tellen. De partij wil eerst duidelijkheid van de Autoriteit Persoonsgegevens.
Lees verder

MediaMarkt vestigt nieuw distributiecentrum in Etten-Leur
Mediamarkt Nederland vestigt zich met een nieuw distributiecentrum in Etten-Leur. Daar komen 150 mensen te werken.
Lees verder