dinsdag 4 december 2018

Zorgautoriteit neemt gift bij overstap onder de loep

Zorgautoriteit neemt gift bij overstap onder de loep
De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) onderzoekt of zorgaanbieders cadeaus en geld mogen bieden als een patiĆ«nt overstapt naar een andere zorgverzekeraar, zo meldt de instantie maandag. 
Lees verder

Miljard Air Miles zijn sinds 1 december vervallen
Na de laatste dag waarop ze konden worden verzilverd, zijn een miljard Air Miles niet ingeleverd en daardoor vervallen. Dat meldt een woordvoerder van Loyalty Management Netherlands, het bedrijf...
Lees verder

Ernst & Young-topman Mark Weinberger legt functie neer
Mark Weinberger vertrekt volgend jaar als voorzitter en topman van het internationale accountants- en adviesbureau Ernst & Young. Weinberger stond zes jaar aan het roer van de firma.
Lees verder

EY-topman Mark Weinberger legt functie neer
Mark Weinberger vertrekt volgend jaar als voorzitter en topman van het internationale accountants- en adviesbureau EY (Ernst & Young). Weinberger stond zes jaar aan het roer van de firma.
Lees verder

Industrie verwacht 7 procent lagere investering in 2019
Ondernemers in de Nederlandse industrie verwachten volgend jaar minder te investeren in machines, vervoersmiddelen, gebouwen en andere zogeheten materiĆ«le vaste activa dan dit jaar. 
Lees verder

EU-lidstaten akkoord over verbetering arbeidsvoorwaarden transportsector
De EU-transportministers hebben in Brussel een akkoord bereikt over maatregelen in de wegvervoerssector die de arbeidsvoorwaarden voor vrachtwagenchauffeurs verbeteren en vervoerders meer vrijheid...
Lees verder

Fabrikant Marlboro en Lucky Strike overweegt investering in wiet
Altria, producent van sigarettenmerken als Marlboro en Lucky Strike, stapt mogelijk in de wiet. Het Amerikaanse bedrijf voert gesprekken over een investering in de Canadese cannabisonderneming Cronos...
Lees verder

Nederlandse mede-oprichter start-up Elastic is nu miljardair
Mede-oprichter Steven Schuurman van technologiebedrijf Elastic is een nieuwe Nederlandse dollarmiljardair. Dat blijkt uit berekeningen van persbureau Bloomberg.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.