donderdag 6 december 2018

Xiaomi wereldwijd grootste fabrikant wearables

Xiaomi wereldwijd grootste fabrikant wearables
Xiaomi is de snelstgroeiende fabrikant van wearables, volgens cijfers van IDC. In het derde kwartaal groeide het aandeel met ruim […]
Lees verder

Recordaantallen pakketten bij PostNL
De sorteercentra van PostNL hebben vanaf Black Friday tot aan Sinterklaas ongeveer 12 miljoen pakketten verwerkt. In 2017 werden in diezelfde periode iets minder dan 10 miljoen pakketten verwerkt.
Lees verder

Omzet appwinkels naar 122 miljard dollar in 2019
De omzet van de belangrijkste appwinkels zal volgend jaar 122 miljard dollar passeren. Dat is het bedrag voor aftrek van […]
Lees verder

Aanleg glasvezel in Rotterdam gestart
L2Fiber Rotterdam is van start met de aanleg van glasvezel in Kralingen. Het bedrijf gaat wijk voor wijk glasvezel aanleggen in de hele gemeente. In totaal gaat het om 295.000 woningen.
Lees verder

Zelfrijdende taxidienst Waymo One officieel van start
Alphabet-dochter Waymo heeft zijn eerste zelfrijdende taxidienst Waymo One gelanceerd. Een proef draaide al enige tijd in de Amerikaanse stad Phoenix.
Lees verder

Facebook genomineerd voor Big Brother Award
De Belastingdienst, Facebook en de Kamer van Koophandel zijn genomineerd voor de Big Brother Awards 2018, de publieksprijs voor de grootste privacyschender van Nederland. De onderscheiding van burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom wordt 22 januari uitgereikt op een feestelijke avond in De Rode Hoed.
Lees verder

Stekker gaat uit chatapp Allo
Google stopt in maart 2020 met zijn chatapp Allo. De ontwikkeling daarvan was in april al gepauzeerd. Tegelijk laat Google […]
Lees verder

Blue Tomato opent winkel in Utrecht
De Europees werkende skate-, ski- en surfwebwinkel Blue Tomato heeft een fysieke winkel geopend in hartje Utrecht, zijn eerste in Nederland.
Lees verder

Philip Padberg (Deliveroo) naar AH.nl
Philip Padberg (36) is de nieuwe directeur van AH.nl. Padberg was de afgelopen drie jaar bij maaltijdbezorger Deliveroo eindverantwoordelijk voor continentaal Europa en Nederland. Hij neemt het stokje over van Selma Postma, die het Amerikaanse Peapod gaat aansturen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.