vrijdag 7 december 2018

Sprout: Collega's die elkaars salaris bepalen, zo doet dit bedrijf het in de praktijk

Collega's die elkaars salaris bepalen, zo doet dit bedrijf het in de praktijk
Wanneer je niet tevreden bent met je huidige salarissysteem kun je collega's elkaars salaris laten bepalen. Sprout-expert Lennard Toma vertelt hoe je zoiets kunt aanpakken, op basis van de – bij lange na niet perfecte - ervaring in zijn eigen bedrijf.
Lees verder

27 Chrome-extensies waarmee je slimmer werkt
In het universum dat Google Chrome-extensies heet verbergen zich ook talloze apps die je online leven productiever maken. In deze infographic vind je een selectie van 27 essentiële apps.
Lees verder

Oprichter multimiljonair na overname door Ubisoft; Amerikanen steken 3 miljoen in Solease
Ondernemersnieuws: hosting-koning Stijn Koster loopt binnen met overname door Ubisoft, Amerikaans investeringsfonds maakt 3 miljoen over naar Solease en Tesla Model 3 in februari naar Nederland.
Lees verder

Oprichter multimiljonair na overname door Ubisoft; Tesla Model 3 in februari naar Nederland
Ondernemersnieuws: hosting-koning Stijn Koster loopt binnen met overname door Ubisoft, Amerikaans investeringsfonds maakt 3 miljoen over naar Solease en Tesla Model 3 in februari naar Nederland.
Lees verder

10 do's en don'ts om van je team een succes te maken
Het beste uit je team halen? Een kant en klaar recept is er niet, schrijft Sprout-expert Mariska Wijbenga. Maar gelukkig zijn er meerdere wegen die naar Rome leiden én zijn er wel een aantal basisingredienten die in ieder geval op orde moeten zijn als je succesvol wilt zijn met je team.
Lees verder

Dit is waar je rekening mee moet houden als je een bedrijf overneemt
Het Eindhovense 50five bestaat nog maar twee jaar, maar nam sindsdien al wel twee andere ondernemingen over. 'Een overname is een project waar je van kop tot staart bij moet zijn,' zegt mede-oprichter Manfred Klumpenaar over de voorwaarden voor een succesvolle deal.
Lees verder

Hoe organiseer je een eerste kapitaalronde? 7 lessen van Niels van Deuren
Je hebt een geweldig idee voor een onderneming, je zet de eerste stappen met je product en je bent klaar om met je bedrijf de wereld te veroveren. Maar nu heb je geld nodig om dit waar te maken. Niels van Deuren vertelt in een gastblog hoe hij dit aanpakte met HousingAnywhere.
Lees verder

Lyft verslaat Uber met IPO; Joost Romeijn (Sunweb) praat met investeerders
Ondernemersnieuws: taxi-app Lyft gaat begin 2019 naar de beurs, Sunweb in gesprek met investeerders en Big Brother-nominaties voor FB, KvK en Belastingdienst.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.