dinsdag 4 december 2018

Rocket Internet blijft winstgevend

Rocket Internet blijft winstgevend
De Duitse bedrijvenbouwer en investeerder Rocket Internet boekt over de eerste negen maanden van 2018 een winst van 296 miljoen euro.
Lees verder

KSA waarschuwt voor piramidespel 'Geldbloem'
De Kansspelautoriteit (Ksa) waarschuwt voor het piramidespel Geldbloem, dat wordt aanbevolen via Snapchat, Instagram en Facebook. Het spel vertoont alle […]
Lees verder

E-Ink brengt nieuwe generatie schermen uit
Het bedrijf E-Ink, bekend als leverancier van schermen voor e-readers en digitale prijskaartjes, brengt een nieuwe generatie schermen uit. Het schrijven op zo'n scherm is bijna zo natuurlijk als schrijven en tekenen op papier.
Lees verder

'Brede belangstelling voor Telematics-divisie van TomTom'
Microsoft, Audi en Daimler zouden interesse hebben om de Telematics-divisie van TomTom over te nemen. Dat meldt nieuwssite TMT Finance op basis van anonieme bronnen.
Lees verder

Helft Amerikanen luisterde podcasts
Meer dan 120 miljoen volwassen Amerikanen luisterde afgelopen jaar wel eens naar een podcast. Dat is de helft meer dan vier jaar geleden.
Lees verder

'Hoge online korting jaagt potentiële klanten weg'
Een te hoge online korting jaagt potentiële klanten weg. Ook het plaatsen van positieve recensies van Facebook of Yelp heeft een averechts effect. Dat stelt Zike Cao van Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) naar aanleiding van eigen onderzoek.
Lees verder

'Pakketbezorgers intensiveren regiostrategie'
Pakketbezorgers passen hun strategieën aan om de e-commerceklant op zijn wenken te bedienen. Pakketjes waar, wanneer en hoe snel die maar wilt. De nadruk bij de bezorgers verschuift van centrale naar regionale fulfillment.
Lees verder

Real time outdoor: 'Iedere uiting is uniek'
Greenhouse Group ontwikkelde voor American Express een outdoorcampagne waarbij iedere uiting in Nederland uniek is. Diezelfde unieke uiting is ook lokaal via social verspreid.
Lees verder

Omzet webshops groeit harder dan van fysieke winkels
De omzet van pure webshops steeg in het derde kwartaal weer harder dan van fysieke winkels. Dit meldt het CBS […]
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.