vrijdag 7 december 2018

Kerstborrel Open Coffee Goeree Overflakkee

 
  golinked logo mail  
 

go-linked nieuws

GO-Linked Kerstborrel met verloting

kerstborrel 1Vorig jaar hadden we zo'n gezellige kerstborrel dat we er dit jaar samen met ‘Bij Elles’ gewoon weer één organiseren op 21 december 2018

Iedereen is welkom vanaf 16:00 uur om de feestdagen op een leuke manier in te luiden. 

Voor een kleine bijdrage van € 7,50 per persoon kan je jezelf en je collega’s opgeven via info@bijelles.nl en daarvoor krijg je een heerlijke welkomstcocktail en de lekkerste borrelhapjes. Opgeven kan tot 20-12-2018.

Wat is Kerst zonder cadeautjes?

Voor alle ‘Vrienden van GO-Linked’ is er reeds een speciale uitnodiging voor deze Kerst Borrel uitgegaan. Ben je nog geen Vriend van en besluit je op deze Kerst Borrel de vriendschap met ons aan te gaan? Dan betalen wij ook voor jou de entree voor de Kerst Borrel en extra drankjes. Bovendien stellen we je in 2019 graag voor aan ons netwerk als nieuwe Vriend van GO Linked. 


Lees verder op de website

Voorstellen Vriend van Becare

becare 2Met veel plezier wil ik jullie graag een van onze eerste ‘Vrienden van GO Linked’ voorstellen;

BeCare

‘Levens redden’ dat was de missie van Irene en Bas Drenth. Vanuit zijn achtergrond als ambulance verpleegkundige en haar achtergrond in de zorg als zorgteam- en kwaliteitsmanager en verpleegkundige geen verrassing. 

Toch is het veranderd.. Hoe kun je nog meer levens redden? Door anderen te leren hetzelfde te doen! Zo is BeCare ontstaan en hun nieuwe missie: ‘Gewone’ burgers opleiden tot lifesavers!

In 2007 is de journey begonnen met Bas. In dat jaar zijn de eerste reanimatie cursussen met gebruik van AED gestart voor de Brandweer. De fulltime in het management werkende Irene ondersteunde Bas administratief. 

Vanuit de vele contacten die beiden opdeden met hun job ontstond er rond 2009 de vraag om ook voor andere mensen en bedrijven cursussen te verzorgen en lifesaving AED’s te leveren. Hun passie maakte mogelijk dat er iets moois aan het ontstaan was naast hun fulltime job’s.


Lees verder op de website

Open Coffee op de PM: verrijkend en inspirerend!

GOEREE-OVERFLAKKEE – GO-Linked had dinsdag 13 november weer een Open Coffee op de agenda staan. De periodieke netwerkbijeenkomst werd ditmaal gehouden in de aula van CSG Prins Maurits (PM) te Middelharnis. Het werd een zeer geslaagde happening, dankzij de constructieve samenwerking tussen de PM en GO-Linked bij het organiseren van deze Open Coffee.

GO-Linked is een eilandelijk netwerk van en voor ondernemers, bestuurders en managers. Het doel van GO-Linked is het ondernemerschap en ondernemersorganisaties op Goeree-Overflakkee op allerlei manieren te bevorderen en met elkaar te verbinden, zodat dit op een positieve wijze geborgen blijft. Daarvoor organiseren de initiatiefnemers Mirlande Besemer en Maureen van Leeuwen regelmatig netwerkbijeenkomsten, bedoeld voor ondernemers, bestuurders, managers van diverse (maatschappelijke) organisaties. Eén van die bijeenkomsten is de Open Coffee, die vijf keer per jaar op een telkens andere locatie op Goeree-Overflakkee wordt gehouden.

go linked pm


Lees verder op de website

Word nu ‘Vriend van GO-Linked’

Beste GO-Linked relatie,

U bent de afgelopen jaren één of meerdere malen bezoeker geweest van de Open Coffee Goeree Overflakkee. Bijeenkomsten die altijd laagdrempelig én goed voor uw netwerk zijn. Ook in 2018 is er weer volop gelegenheid tot verbinden via een van onze Open Coffee's en andere evenementen! 

Word u ook ‘Vriend van GO-Linked’?

Vanaf heden bestaat de mogelijkheid om ‘Vriend van GO-Linked’ te worden. De input vanuit funding is voor GOLinked van belang om dergelijke evenementen in de toekomst blijven te kunnen organiseren. Dit geldt ook voor het organiseren van de Open Coffee's Goeree-Overflakkee en andere bijeenkomsten. Daarom kunt u zich aansluiten bij GOLinked als 'Vriend van GOLinked'.  Tegen een kleine bijdrage van € 85,00 (excl. btw) per kalenderjaar ondersteunt u ons initiatief én kunt u gebruik maken van diverse voordelen die deze vriendschap met zich meebrengt. 


Lees verder op de website

 

 
  Open Coffee Goeree Overflakkee is een regelmatig gehouden, informele bijeenkomst waar eenieder die iets met "online netwerken" heeft elkaar kan ontmoeten, ideeën bespreken, kennis delen, brainstormen, meetings houden of samenwerken. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.  
 

 

Met vriendelijke groet,


Namens GOLinked,


Mirlande Besemer & Maureen van Leeuwen

 
 

 


Uitschrijven?
IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.