maandag 3 december 2018

Helloprint werkt aan SaaS-product

Helloprint werkt aan SaaS-product
Helloprint wil in de loop van 2019 een SaaS-product op de markt brengen waarmee derde partijen de printdiensten van de Rotterdammers onder eigen vlak kunnen aanbieden.
Lees verder

Digitale bank N26 heeft 2 miljoen klanten
Het Duitse fintechbedrijf N26 heeft inmiddels 2 miljoen klanten. In oktober stond de teller nog op 1,5 miljoen. Dat vertelde CEO Valentin Stalf vorige week op Disrupt Berlin.
Lees verder

Rabo met alternatief financieringsplatform voor het MKB
Rabobank introduceert vandaag samen met Nxchange Rabo&Crowd. Het initiatief geeft ondernemers toegang tot een nieuwe manier van financieren: een bancaire financiering van Rabobank gecombineerd met geld van (particuliere) investeerders.
Lees verder

'Aantal installaties Facebook neemt sterk af'
Het aantal installaties van de Facebook app in Nederland is tussen het vierde kwartaal van 2017 en het derde kwartaal van 2018 met 1,1 miljoen afgenomen. Dat blijkt uit het Dutch Apps Market rapport van Telecompaper.
Lees verder

Mobiele omzet fusiebedrijf T-Mobile/Tele2 even groot als Vodafone
Het straks gefuseerde T-Mobile en Tele2 is met 299 miljoen euro aan mobiele diensten in het derde kwartaal nagenoeg even groot als Vodafone. Dat betekent een marktaandeel van 30,2 procent, zo blijkt uit de jongste berekeningen van Telecompaper.
Lees verder

Sinterklaas geeft dit jaar 340,9 miljoen euro online uit
Black Friday mag dan de grote klapper van 2018 zijn, net als voorgaande jaren heeft Sinterklaas voor een flinke e-commerceboost gezorgd. In de vijf weken voorafgaand aan 5 december heeft de goedheiligman 340,9 miljoen besteed aan cadeaus, zo blijkt uit een onderzoek onder de leden van Thuiswinkel.org.
Lees verder

'Maaltijden bezorgen groeit harder dan afhalen'
Thuisbezorgen is het snelst groeiende segment binnen de totale foodmarkt. In 2018 bereikt de bezorgmarkt in Nederland een omvang van 3,2 miljard euro, een stijging van 20,1 procent ten opzichte van 2017. Dat blijkt uit het FSIN Dossier Delivery 2019.
Lees verder

Mogelijk vierde Europees monopolieonderzoek Google
De Europese Commissie vraagt aan de markt of Google zijn marktmacht heeft misbruikt, hoe en welke gevolgen dat voor lokale partijen heeft.
Lees verder

Terug in de tijd met de Utrecht Time Machine
Onderzoeker Toine Pieters van de Universiteit Utrecht heeft samen met HKU-docent Ramon Verberne en het Utrechts Archief de Utrecht Time Machine app ontwikkeld. Een allereerste versie van de app werd donderdagavond gepresenteerd in het bijzijn van Burgemeester Jan van Zanen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.