woensdag 5 december 2018

Helft van de Nederlanders koopt Sint-cadeaus nog in fysieke winkel

Helft van de Nederlanders koopt Sint-cadeaus nog in fysieke winkel
Van de Sinterklaas-vierders kocht 51 procent dit jaar de cadeautjes vooral in fysieke winkels. 26 procent kocht de pakjes vooral online. Dat blijkt uit een enquĂȘte van NUpanel onder 4.817 lezers.
Lees verder

Emerce Engage: 'Zonder vertrouwen geen klanten'
Veel bedrijven zeggen dat ze klantgericht werken, terwijl ze vooral techcentrisch zijn. Om loyale klanten te winnen, moeten deze organisaties eerst naar de onderliggende wensen en behoeften van consumenten kijken om daarna de techniek in te zetten die daar invulling aangeeft.
Lees verder

Tweede Kamer stemt in met Digitale Kluis
De Tweede Kamer heeft ingestemd met een motie van VVD en D66 voor de introductie van een digitale kluis. Daar […]
Lees verder

Politie zet cybervrijwilligers in op het Darkweb
Veertien politievrijwilligers volgden gaan vanaf vandaag aan de slag als cybervrijwilliger, onder meer bij het Darkwebteam.
Lees verder

Carrefour test eigen versie Amazon Go
Het Franse Carrefour gaat volgend jaar in eigen land een eigen kassaloze winkelconcept lanceren naar het voorbeeld van Amazon Go. Daarbij zorgen camera's en gezichtsherkenning voor een volledig geautomatiseerd afrekensysteem.
Lees verder

Tencent Music alsnog naar de beurs
Tencent Music Entertainment gaat alsnog naar de beurs. De benodigde papieren zijn deze week bij de autoriteiten ingediend. Het Chinese […]
Lees verder

Rituals neemt Schiphol over voor campagne
Rituals is een campagne gestart waarbij bezoekers van Schiphol (zowel voor als na de paspoortcontrole) op de producten van het merk worden gewezen. Hiervoor worden digitale en fysieke hulpmiddelen ingezet, zoals pop-up stores, cadeaukaarten en digitale advertenties. De actieperiode is van 1 november tot en met 31 december.
Lees verder

Alibaba steekt 75 miljoen euro in Europese hub
Alibaba steekt 75 miljoen euro in zijn Europese hub in Luik. Woensdag werden de definitieve contracten getekend.
Lees verder

'Edge browser krijgt Chromium als basis'
Microsoft werkt aan een opvolger van zijn Edge browser. Die zal niet langer gebaseerd zijn op EdgeHTML, maar gebruikt Chromium als kern. Chromium is ook de basis van browsers als Google Chrome, Opera en Brave.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.