dinsdag 4 december 2018

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2019

Bedrijvendag Ambassadeursconferentie 2019

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten in het buitenland uitbreiden? Kom dan op woensdag 30 januari naar de Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2019 in Den Haag. U krijgt de kans om de ambassadeurs specifieke vragen te stellen over de landen waarin zij werken.

Lees verder

Informatiebijeenkomst EIA, MIA\Vamil en Circulaire Economie

Wilt u weten hoe u uw bedrijfsvoering milieuvriendelijker maakt of hoe u energie kan besparen? Of wilt u meer informatie over Circulaire Economie? En wat zijn de wijzigingen in de Energie- en Milieulijst 2019? U hoort het tijdens de informatiebijeenkomst op woensdag 16 januari 2019.

Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met de laatste wijzigingen in MIA\Vamil en de Energie-investeringsaftrek (EIA). We nemen u mee in de mogelijkheden op het gebied van circulair ondernemen. Deze informatiebijeenkomst is onderdeel van de Week van de Circulaire Economie.

Lees verder

Opnieuw subsidieloze procedure voor windpark Noordzee
Omslagfoto

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat stelt opnieuw een procedure open om zonder subsidie een windpark in de Noordzee te bouwen en te exploiteren.

Lees verder

Wijziging indienen offertes verkoop mageremelkpoeder - januari 2019
Melkpoederfabriek

Nieuwsbericht 18.103 - Voor januari 2019 zijn de data gewijzigd voor indiening van offertes voor de verkoop van mageremelkpoeder via een openbare inschrijving. Dat staat in verordening (EU) 2018/1872.

Lees verder

Horizon 2020: ruim 3 miljard voor onderzoek en innovatie voor Nederland
Horizon

Nederland heeft tot nu toe ruim € 3 miljard ontvangen van de € 39,7 miljard die de Europese Commissie in het kader van Horizon 2020 heeft toegekend.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.