woensdag 5 december 2018

Ao.nl introduceert vernieuwde aansluit- eninstallatieservice

Ao.nl introduceert vernieuwde aansluit- eninstallatieservice
Onlineretailer ao.nl introduceert een vernieuwde aansluit- en installatieservice voor de geleverde producten aan huis. Klanten kunnen een inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser, inbouwkookplaat, televisie, wasmachine, droger, kookapparatuur, oven of magnetron volledig laten installeren.
Lees verder

Geenstijl: vijfduizend betalende abonnees
Nieuwssite Geenstijl heeft in de afgelopen tien maanden vijfduizend abonnees aan zich weten te binden. Vandaag begint het een actieve wervingscampagne om meer betalende lezers aan zich te binden.
Lees verder

Ouderen voorzichtig bij online winkelen
Bijna de helft van de senioren die online winkelen vindt het lastig om te achterhalen of webwinkel wel veilig is, zo blijkt uit onderzoek van SeniorWeb onder bijna duizend senioren. Ouderen zijn dan ook vrij voorzichtig.
Lees verder

Mediapark in Hilversum in de etalage
Het Mediapark staat te koop. Dat bevestigen meerdere bronnen aan de Gooi- en Eemlander.
Lees verder

Jobbird failliet, hoop op doorstart
De rechtbank heeft vanochtend het faillissement over Jobbird uitgesproken. De komende twee weken zoekt de recent aangestelde CTO/CMO Mathijs Jorissen voor de curator naar een investeerder of strategisch koper die het merk en de boedel wil overnemen.
Lees verder

Europese programmaticmarkt in 2019 naar 15 miljard dollar
Adverteerders geven volgend jaar 14,7 miljard dollar uit aan programmatic ingekochte digitale reclameuitingen. Dat is 19 procent meer dan in 2018, aldus een rapport van OnAudience.com.
Lees verder

Neymar, Beckham, Messi lanceren social app Otro
De nieuwe site en app Otro heeft vijftig miljoen dollar venture capital opgehaald. De digitale fanclub biedt onderdak aan exclusieve social uitingen van zeventien van 's werelds bekendste voetballers.
Lees verder

Nieuwe Nokia's vandaag al te koop
Ze worden vandaag in Dubai aangekondigd en zijn nu al te bestellen bij Nederlandse webwinkels: de Nokia 5.1 Plus en […]
Lees verder

Nieuwe ontdektool in de app wehkamp
Wehkamp heeft een ontdektool toegevoegd aan zijn app. Daarin krijgen klanten elke dag nieuwe artikelen te zien op het gebied van mode, wonen en beauty. Doordat klanten artikeken kunnen liken of wegvegen, wordt de tool steeds slimmer.
Lees verder