dinsdag 4 december 2018

Amazon Prime leden bestelden 2 miljard artikelen in 2018

Amazon Prime leden bestelden 2 miljard artikelen in 2018
Leden van Amazon Prime hebben tot nu toe dit jaar 2 miljard artikelen besteld. Ook hebben zich nog nooit zoveel nieuwe leden aangemeld, zo meldt de retailer, overigens zonder concrete cijfers te noemen.
Lees verder

S4 Capital koopt MightyHive
S4 Capital, de eigenaar van MediaMonks uit Hilversum, koopt programmaticspecialist MightHive uit de Verenigde Staten.
Lees verder

Koopjesdeal.nl grootste non-digital adverteerder Black Friday
Koopjesdeal.nl was met 1,8 miljoen euro de adverteerder die het grootste non-digital budget inzette om kopers te trekken voor Black Friday. De webshops van Telfort en Ziggo waren de nummers twee en drie dit jaar.
Lees verder

Ster wil kleinere adverteerders aantrekken
Ster start vandaag een campagne om ook kleine adverteerders aan te trekken. Al vanaf 1.000 euro start je al een online bannercampagne.
Lees verder

Ubisoft neemt Nederlandse hostingaanbieder i3D.net over
De Franse game-ontwikkelaar Ubisoft neemt de Nederlandse hostingaanbieder i3D.net over om zijn dienstverlening te kunnen verbeteren. Het bedrijf blijft volgens […]
Lees verder

DDB Unlimited positioneert zich als 'The Performance Agency'
Omnicombureaus Databay, DDB & Tribal en Etcetera fuseren per 1 januari samen tot DDB Unlimited. De nadruk komt te liggen […]
Lees verder

Bijna kink in kabel bij Luikse vestiging Alibaba
Het had weinig gescheeld of Alibaba had moeten afzien van zijn hub in Luik. Een aandeelhouder van Liège Airport - Aéroports de Paris - dreigde dwars te liggen omdat Fedex meer ruimte op de luchthaven wil.
Lees verder

Nieuw EU-voorstel voor belasting op advertentie opbrengsten
Frankrijk en Duitsland houden vast aan het idee van een digitale belasting, maar willen zich nu beperken tot advertentie opbrengsten van internetreuzen als Google en Facebook.
Lees verder

Frans Jonker verlaat Eventbrite
Een kleine twee jaar na de overname van zijn Ticketscript door Eventbrite maakt Frans Jonker bekend dat hij Eventbrite gaat verlaten.
Lees verder