vrijdag 7 december 2018

Alphabet-dochter start dronebezorgingen in Finland

Alphabet-dochter start dronebezorgingen in Finland
Wing, een van de bedrijven van Googles moederbedrijf Alphabet, start een proef met dronebezorgingen in Finland in het voorjaar van […]
Lees verder

Frankrijk wil digitaks desnoods nationaal invoeren
Frankrijk wil in zijn eentje een digitaks invoeren als daarover in EU verband geen akkoord kan worden bereikt. Dat heeft de Franse minister van Financiƫn Bruno Le Maire donderdag bekend gemaakt.
Lees verder

Lyft vraagt beursnotering aan
De Amerikaanse autodeeldienst Lyft heeft een beursnotering aangevraagd bij de toezichthouder op de financiƫle markt SEC.
Lees verder

TMG gaat YouTube-kanalen optimaliseren met bureau 5PM
TMG sluit een strategisch samenwerkingsverband met het nieuwe YouTube-servicebureau 5PM uit Amsterdam. Het mediabedrijf wil de exploitatie van zijn video's op het videoplatform laten verbeteren.
Lees verder

Poolse vuurwerkwebshops uit de lucht
Op verzoek van de politie en het Openbaar Ministerie (OM) zijn vier Poolse webshops uit de lucht gehaald die illegaal vuurwerk verkochten. Via deze webshops zijn de afgelopen jaren vele duizenden pakketten met 'levensgevaarlijk vuurwerk' naar Nederland verstuurd.
Lees verder

Ultimatum PostNL, mogelijk acties vanaf maandag
FNV heeft PostNL een ultimatum gesteld. Gaat het bedrijf voor maandag niet akkoord met de eisen van de bond en zijn leden, dan volgen acties.
Lees verder

Consument: 'Smartspeaker voor muziek, niet nieuws'
Mediaconsumenten gebruiken hun smartspeakers het meest en het liefst om muziek te luisteren. Nieuws en weer roepen ze ook vaak op, maar die diensten genieten weinig waardering. Heel weinig zelfs.
Lees verder

Boost Up-dock voor iPhone en Apple Watch
De Belkin Boost Up oplaaddock, die drie apparaten tegelijk kan opladen, is nu exclusief verkrijgbaar bij de Apple Store.
Lees verder

Consumentenbond verliest navigatiezaak
Het College van Beroep van de Stichting Reclame Code heeft een klacht van de Consumentenbond over verouderde navigatieskaarten van autofabrikant Ford afgewezen.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.