donderdag 6 december 2018

Afgelast - Kansenseminar over de beurs Global Industrie Lyon

Afgelast - Kansenseminar over de beurs Global Industrie Lyon

Helaas gaat dit evenement wegens te weinig aanmeldingen niet door.
Maakt uw bedrijf deel uit van het industriƫle ecosysteem in Nederland en heeft u interesse in de Franse markt? Bezoek dan ons Kansenseminar over de beurs Global Industrie Lyon, op 11 december in Den Haag.

Deze bijeenkomst richt zich op alle Nederlandse bedrijven die voornamelijk actief zijn in de textiel-, chemische en rubberindustrie en de (hydro-elektrische)energiesector.

Lees verder

Workshop: winnende elementen van mkb (SME) Instrument Fase 1

Heeft uw organisatie al een Horizon 2020: mkb (SME) Instrument Fase 1 projectvoorstel ingediend maar niet goed gescoord? Of gaat uw organisatie in de toekomst een project indienen? Dan is deze workshop iets voor u!
 

Leerdoelen

Deze workshop is voor mkb'ers en consultants die een projectvoorstel voor het mkb (SME) Instrument Fase 1 van Horizon 2020 schrijven of gaan schrijven. Met nog ongeveer een maand te gaan tot de volgende deadline (13 februari) is dit een mooi moment om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

Lees verder

Matchmaking tijdens Biogaz Europe 2019

Bent u op zoek naar potentiƫle internationale samenwerkingspartners op het gebied van biogas, biogasopwaardering of waste-to-energy? Enterprise Europe Network organiseert op 30 en 31 januari een matchmaking tijdens de vakbeurs Biogaz & ReGen Europe 2019.

Het evenement richt zich op (innovatieve) mkb-bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten die actief zijn op het gebied van biogas, biogasopwaardering en waste-to-energy.

Lees verder

Aanvragen Rendementsverbetering visserij kan nog tot en met 3 januari
Gevangen vis

Wilt u een project uitvoeren dat zich richt op rendementsverbetering in de visserijketen? Dan kunt u nog tot en met 3 januari, 17.00 uur de subsidie Rendementsverbetering visserij aanvragen.

Lees verder

Havenontwikkeling biedt perspectief aan Senegalese vissers

Er wordt hard gewerkt aan het opknappen van de oude vissershaven van Ziguinchor in Senegal.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.