maandag 5 november 2018

Videoapps brengen veel geld op

Videoapps brengen veel geld op
Videoapps brengen al enige tijd enorm veel geld op, zo blijkt uit de jongste cijfers van Sensor Tower. De belangrijkste video apps als Netflix en Hulu wisten vorig jaar samen 781 miljoen binnen te slepen.
Lees verder

Spraakhulpje Baidu op 150 miljoen apparaten
De spraaktechnologie van het Chinese Baidu is nu aanwezig op 150 miljoen apparaten, waarmee de assistent een belangrijke concurrent is geworden van Alexa, Siri en Google Assistant. In totaal heeft Baidu 35 miljoen spraakgebruikers.
Lees verder

Destinations of the World overgenomen door Webjet
Webjet heeft voor 173 miljoen Amerikaanse dollar de beddenbank Destinations of the World gekocht. DOTW is ook actief op de Nederlandse B2B-reismarkt.
Lees verder

D-reizen: vergelijken van deals
D-reizen heeft een nieuwe campagne gelanceerd waarin de nadruk wordt gelegd op het vergelijken van deals. Eerder werd de VakantieXperts-campagne gelanceerd waarin dat deel van de D-rt Groep wordt gepositioneerd als specialist in maatwerk.
Lees verder

Web Summit opent investeringsfonds
De organisator van het Web Summit-congres, nu gaande in Lissabon, opent een eigen investeringsfonds. Het gaat om een fonds van vijftig miljoen dollar dat in beginnende en snelgroeide start-ups investeert.
Lees verder

Tijdelijk gratis verzendingen bij Amazon (Amerika)
Amazon trekt de logistieke registers open voor de feestmaanden aan het einde van het jaar. Bezorgingen worden tijdelijk gratis voor alle klanten in Amerika en Prime-klanten krijgen in die periode gratis samedaydeliveries waar mogelijk.
Lees verder

Yoores koopt videomarketingbureau Vicancy
Specialist in recruitmentmarketing Yoores heeft de videospecialise Vicancy overgenomen. De partijen werkten al vaker samen en de koper besluit om de creatieven en videomakers in te kapselen.
Lees verder

Google Home helpt Gouden Boekjes voorlezen
Google breidt zijn samenwerking met Disney in het voicedomein uit naar voorleesboeken voor kinderen. De Home-smartspeakers gaan achtergeluid geven bij relevante passages uit de Gouden Boekjes-reeks in Amerika.
Lees verder

Nu.nl voegt zeven nieuwe bijlagen toe
Deze week verschijnt iedere dag van de week een nieuw katern op de voorpagina van NU.nl. Het katern Overig maakt plaats voor verdiepende bijlagen over onder andere auto, gezondheid, eten en drinken en werk. De bijlagen worden gemaakt door de redactie van NU.nl, in samenwerking met verschillende tijdschriften.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.