dinsdag 6 november 2018

Under Armour onder vuur: top van bedrijf nam atleten mee naar stripclubs

Under Armour onder vuur: top van bedrijf nam atleten mee naar stripclubs
Under Armour ligt in de Verenigde Staten onder vuur. Ze geven toe dat de top van het bedrijf (CEO en de chairman) samen met collega's en atleten naar stripclubs zijn gegaan. De kosten werden gedekt met bedrijfscreditcards. In een verklaring zeggen ze dat ze hebben gebroken met dat beleid, dat ze...
Lees verder

Durfinvesteerders verlaten huurmarkt
Durfinvesteerders stappen massaal weer uit de Nederlandse huurwoningen, schrijft het FD. Ze hebben hun winst al gepakt.
Lees verder

Elektrische auto voorziet huis van stroom
Elektrische auto's gebruiken als batterij in huis: het klinkt als toekomstmuziek, maar het is dichterbij dan je denkt.
Lees verder

VVD wil snel nieuwe kerncentrales
Volgens de VVD is kernenergie een goede aanvulling op de mix van zon- en windenergie. En kernenergie stoot geen CO2 uit.
Lees verder

'Wifi wordt niet vervangen door 5G'
Wifi loopt nog lang niet op z'n einde, ook niet door de komst van 5G. Het mobiele internetnetwerk gaat geen oplossing vormen voor traag internet thuis. Dat zegt Michiel Steltman, directeur Stichting Digitale Infrastructuur (DINL).
Lees verder

Duur kankermedicijn nekte IJsselmeerziekenhuizen
De failliete IJsselmeerziekenhuizen zijn veel te lang doorgegaan met het inkopen van een duur Duits kankermedicijn, terwijl ze wisten dat zorgverzekeraars dit medicijn niet meer vergoeden.
Lees verder

Met 200 km per uur over het spoor
De NS gaat testen of treinen harder kunnen gaan rijden. De bedoeling is dat rond 2021 treinen met 200 kilometer per uur over het spoor denderen.
Lees verder

De overname van persbureau ANP door Talpa
Persbureau ANP is toeleverancier voor nieuwsbedrijven zoals BNR Nieuwsradio, NOS Nieuws en NU.nl. Gaat John de Mol straks bepalen wat wij wel en niet te zien en te horen krijgen?
Lees verder

Arjen Lubach
Presentator Arjen Lubach roept mensen mensen op om - samen met hem - hun Facebookaccount stop te zetten.
Lees verder

Liever een opening dan een muur
Met veel plezier wordt in Douglas, Arizona, niet uitgekeken naar 'The Wall' van Trump bij Mexico. In het grensstadje zijn Mexicanen juist van levensbelang voor de plaatselijke economie. Dat zegt Robert Uribe, de burgemeester van Douglas, tegen onze Amerika-correspondent Jan Postma.
Lees verder

Dotan
Zanger Dotan verschijnt groot in het nieuws, omdat hij nep-accounts heeft gebruikt om zijn imago op te poetsen.
Lees verder

Nouryon gaat investeren, om uiteindelijk via een beurgang verkocht te worden
Nouryon, de nieuwe naam van de chemietak van AkzoNobel, gaat de komende jaren investeren om te groeien en meer productie te genereren. Dat zegt CFO Renier Vree op BNR. 'Daarnaast moeten we ook kijken wat efficiƫnter kan. Als je kijkt naar bedrijven die onderdeel zijn van private-equity, dan hebben...
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.