vrijdag 30 november 2018

Sprout: Snackmerk Lolo’s wint Present Your Startup, investeerders zeggen voor 125.000 euro toe

Snackmerk Lolo's wint Present Your Startup, investeerders zeggen voor 125.000 euro toe
Suikervrij snackmerk Lolo's van ondernemers Lysanne Denneboom en Jitra Janssonius won woensdagavond de wereldwijde finale van ondernemerswedstrijd Present Your Startup. Chad Lettsome van het Caribische fintechbedrijf Ching ging er vandoor met de publieksprijs. De twee hebben – tot nu toe – voor 125.000 euro aan investeerderstoezeggingen binnengeharkt.
Lees verder

Dit zijn de 10 meest prominente angel-investeerders van Nederland
Angel-investeerders zijn onmisbaar als kickstart voor nieuwe bedrijven. Dit zijn de 10 meest prominente angels van Nederland.
Lees verder

Miljoenenbedrijf Readly daagt Blendle uit in Nederland: 'Per artikel betalen is niet ideaal'
Online mediakiosk Blendle krijgt er met het Zweedse Readly een kapitaalkrachtige uitdager bij in Nederland. Sprout vraagt de mannen achter het Zweedse bedrijf hoe zij de strijd rondom de Nederlandse online lezer denken te winnen. 'Per artikel betalen is niet ideaal'
Lees verder

Nederlandse startup zet eerste satelliet in de ruimte; Tony's bouwt Willy Wonka-fabriek
Ondernemersnieuws: Hiber lanceert eerst satelliet in baan om de aarde, Tony's Chocolonely maakt Albert Heijn-chocolade slaafvrij en markt voor eten bezorgen groeit met 20 procent. 
Lees verder

Tony's Chocolonely deed gisteravond deze vier opvallende onthullingen
Behalve een recordomzet en een 120 miljoen euro kostende chocoladefabriek bracht Tony's Chocolonely donderdagavond nog meer nieuws mee naar de presentatie van zijn jaarverslag. De vier meest opvallende onthullingen op een rij.
Lees verder

Miljoenenbedrijf Readly daagt Blendle uit in Nederland: 'Per artikel betalen is niet ideaal'
Online mediakiosk Blendle krijgt er met het Zweedse Readly een kapitaalkrachtige uitdager bij in Nederland. Sprout vraagt de mannen achter het Zweedse bedrijf hoe zij de strijd rondom de Nederlandse online lezer denken te winnen. 'Lezers blijven langer hangen in onze app.'
Lees verder

Deze 5 startups staan in de Nederlandse finale van Chivas Venture
De Nederlandse finale van de Chivas Venture staat weer voor de deur. Deze vijf impact-ondernemers strijden om een plek in de wereldwijde finale, met uitzicht op 1 miljoen dollar aan prijzengeld.
Lees verder

Zo krijg je meer kijkers op je YouTube-kanaal (infographic)
Op zoek naar een handzame handleiding om je Youtube-publiek te laten groeien? Met deze tips schroef je het aantal kijkers op en strik je meer abonnees.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.