vrijdag 9 november 2018

SEM-bureau 6Circles begint met Amazon-marketing

SEM-bureau 6Circles begint met Amazon-marketing
Widya Bereket start per 1 november als Amazon-specialist bij 6Circles. Met haar breidt het SEM-bureau, onderdeel van de Digital Agency […]
Lees verder

Investering van 1,1 miljoen in ChannelEngine
Technologiebedrijf ChannelEngine.com uit Leiden heeft een investeringsronde doorlopen waarbij Airbridge Equity Partners voor 1,1 miljoen participeert. Rick van Boekel, die ooit bol.com in Nederland optuigde, wordt er commissaris.
Lees verder

Amazon zet eigen personeel in voor pakketjes
Amazon huurt komend seizoen voor het eerst eigen personeel in om pakketjes te bezorgen in de periode van Thanksgiving tot Kerst. Tot voor kort werden chauffeurs van UPS, FedEx, USPS en anderen ingeschakeld.
Lees verder

Miljoen huishoudens heeft Ziggo met Vodafone
Meer dan tweehonderdduizend klanten van kabelbedrijf Ziggo namen er afgelopen jaar een abonnement op Vodafone bij. Een miljoen huishoudens betrekt nu kabel en mobiel van de zusterlabels.
Lees verder

UX lab opent tweede vestiging in Den Haag
Happy Labs, naar eigen zeggen het eerste onafhankelijke UX lab van Nederland, opent een tweede vestiging in Den Haag. Negen maanden terug ging het bedrijf van start in het centrum van Amsterdam.
Lees verder

KINK al begonnen met 'uitzenden'
KINK, het alternatieve radiostation dat volgend jaar weer start, is op internet al begonnen met uitzenden. De makers nemen een voorschot op hun radiowerk met achttien afspeellijsten op Spotify.
Lees verder

Mediahuis koopt Wayne Parker Kent
Het Belgische uitgeefconcern Mediahuis koopt via zijn Nederlandse dochter Telegraaf Media Groep alle uitstaande aandelen van online uitgever en exploitant Wayne Parker Kent.
Lees verder

Zwolle krijgt makelaar stadslogistiek
Zwolle krijgt een stadslogistiek makelaar en met vier pilots willen burgemeester en wethouders stappen zetten op weg naar schoon vervoer in 2025. Dat staat in het Actieplan stadslogistiek.
Lees verder

Beleggers straffen Activision Blizzard voor tegenvallende vooruitzichten
King, de mobiele divisie van gamingbedrijf Activision Blizzard, heeft 262 miljoen maandelijkse gebruikers. Mede dankzij de nieuwe game Candy Crush Saga Friends, die in 93 landen in de top 10 staat.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.