vrijdag 2 november 2018

Online verkoop elektronica voldoet vaak niet aan Europese voorwaarden

Online verkoop elektronica voldoet vaak niet aan Europese voorwaarden
Consumenten hebben via online platforms toegang tot elektronica die overal vandaan komen. Op deze manier betreden echter veel non-conforme producten de Europese markt, die niet voldoen aan de Europese kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Dat stelt EucoLight, die een workshop rond het thema organiseerde.
Lees verder

Jasper Verbunt en Zakaria Amlal in DDA-bestuur
Koepelorganisatie Dutch Digital Agencies (DDA) stelt twee nieuwe bestuursleden aan in de personen van Jasper Verbunt van Redkiwi en Zakaria Amlal van Gracious.
Lees verder

Beeld en Geluid en de Hogeschool Utrecht gaan samen interactieve verhalen archiveren
Het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid gaat samen met Hogeschool Utrecht (HU) interactieve, multimediale verhalen archiveren. Op deze manier hoopt men de verhalen te behouden voor de toekomst, maar ook om ze openbaar te maken voor onderzoek.
Lees verder

Triple play consument wisselt niet graag
Consumenten die jaarlijks wisselen van triple play aanbieder kunnen op jaarbasis meerdere tientjes besparen. In de praktijk gebeurt dat echter zelden omdat consumenten de overstap naar een andere aanbieder vaak als lastig ervaren, zo blijkt uit onderzoek van Telecompaper.
Lees verder

Facebook wil kantoor voor AR/VR
Facebook is van plan om een nieuw kantoor in te richten in Redmond, Washington, niet ver van de campus van Microsoft. Hier zal vooral worden gewerkt aan AR/VR onderzoek.
Lees verder

Instagram test reclame voor Stories van bedrijven
Instagram was al strategisch belangrijk voor Facebook, maar nu moet het ook meer financieel gaan bijdragen aan de resultaten. Het bedrijf test een nieuwe vorm van reclame voor bedrijven op Instagram.
Lees verder

Alibaba groeit 54% naar 12,4 miljard omzet
De Chinese e-commercegigant Alibaba Group is afgelopen kwartaal met de helft gegroeid tot een omzet van 12,4 miljard euro. Het aantal actieve klanten nam met 25 procent toe tot 601 miljoen.
Lees verder

Maxlead wint internationale prijs op Google Summit
Op het jaarlijkse feestje voor marketingpartners van Google won Maxlead gisteren in San Francisco de hoofdprijs in de categorie Decision.
Lees verder

Acht winnaars van start-upcompetitie Accenture Innovation Awards 2018
Tijdens de jaarlijkse innovatiewedstrijd voor start-ups Accenture Innovation Awards 2018 in Maarssen zijn wederom prijzen uitgereikt in de sectoren gezondheid, security, mobiliteit, voeding, klimaat, onderwijs, financiƫn en leven & werken. Per categorie waren vijf start-upfinalisten genomineerd.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.