woensdag 7 november 2018

Novagraaf opent kantoor in Gent

Novagraaf opent kantoor in Gent
Novagraaf opent een nieuw kantoor Gent. Het kantoor is gelegen op het kruispunt van de twee belangrijkste Vlaamse verkeersaders (E40 en E17), waardoor bedrijven in de regio eenvoudig toegang hebben tot de werknemers van Novagraaf.
Lees verder

SURF rondt eerste fase 'netwerk van de toekomst' af
SURF, de ICT-samenwerkingsorganisatie van het onderwijs en onderzoek in Nederland, heeft de migratie van de zogenoemde optische laag van het vernieuwde netwerk afgerond. Dat netwerk van de toekomst zal in 2021 volledig worden opgeleverd.
Lees verder

Online tool voor opleidingen Albert Heijn
Albert Heijn start een proef met Tiptrack, een interactieve online tool die werknemers helpt om doelen te behalen. De 400 deelnemers aan de proef krijgen daarnaast een persoonlijk opleidingsbudget die ze kunnen besteden in de zogenoemde Tiptrackshop voor trainingen en opleidingen.
Lees verder

Google gaat misleidende advertenties aanpakken in Chrome
Internetbrowser Chrome van Google gaat vanaf december misleidende advertenties blokkeren. Dat zijn advertenties met bijvoorbeeld navigatieknoppen die gebruikers ongevraagd dootsturen naar andere pagina's.
Lees verder

Mark van Dijk in directie Dentsu Aegis Network
Mark van Dijk treedt toe tot de directie van Dentsu Aegis Network Nederland voor de nieuw gecreëerde rol van Chief Client Officer.
Lees verder

'Week 26 november drukste in e-commerce 2018'
De laatste week van november wordt voor e-commerce in Nederland de druktste van heel 2018, voorspelt logistiek dienstverlener SendCloud.
Lees verder

Audiostudio Earforce koopt Podcast Factory
Audiobrandingstudio Earforce uit Amsterdam koopt Podcast Factory, een expert op het gebied van het bedenken en maken van podcasts.
Lees verder

'Doorbraak in onderscheppen cryptocommunicatie'
De server en website van een aanbieder van cryptofoons zijn offline gehaald nadat de politie de versleutelde communicatie tussen criminelen onderschepte.
Lees verder

Boom Chicago bouwt AI-bot met humor
Op 15 april 2019 gaat een nieuwe show in première bij comedyclub Boom Chicago. Voor het eerst staat er ook een humoristische robot op het podium.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.