vrijdag 2 november 2018

Nederlandse milieuprojecten ontvangen € 18,3 miljoen van Europa

Nederlandse milieuprojecten ontvangen € 18,3 miljoen van Europa
LIFE+

6 Nederlandse natuur- en milieuprojecten krijgen 18,3 miljoen subsidie van de Europese Commissie.

Lees verder

Informatiebijeenkomst Opschalen zorginnovaties: wie gaat dat betalen?

U zoekt als ondernemer naar de beste route om uw innovatie te laten landen in de zorg. U weet wie uw innovatie gaat gebruiken maar u wilt weten: Wie gaat mijn innovatie betalen? En hoe is de zorg en zorgfinanciering georganiseerd in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Zweden? Kom voor antwoorden en meer naar de informatiebijeenkomst 'Wie gaat dat betalen?'

Lees verder

Business Forum Singapore-Nederland

Bent u als innovatieve Nederlandse ondernemer geïnteresseerd in het verkennen van de investerings- en handelsmogelijkheden die Singapore u te bieden heeft? Dan bent u van harte welkom op donderdagmiddag 22 november in Rotterdam of vrijdagmiddag 23 november in Eindhoven.

In Rotterdam ligt het accent op Sustainable Economic Development. Het programma wordt georganiseerd in samenwerking met de Gemeente Rotterdam en Rotterdam Partners.

Lees verder

Vanaf 2023 alleen energiezuinige kantoren in gebruik
Kantoorgebouw

Kantoren mogen vanaf 1 januari 2023 alleen worden gebruikt, als zij energielabel C of hoger hebben. Dit komt overeen met een energie-index (EI) van 1,3 of beter.

Lees verder

Kansenseminar land- en tuinbouw Cuba

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector en bent u benieuwd wat Cuba u te bieden heeft? Bezoek dan het kansenseminar, op 15 november in Den Haag.

Humanistisch Instituut voor Ontwikkelingssamenwerking (Hivos) heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor boeren in Cuba. De organisatie hielp mee aan een grotere variatie van de teelt en betere capaciteitsopbouw van boeren in Cuba.

Hivos wil graag met u delen waar ze nu staan én wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf om aan te sluiten bij een vervolgtraject.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.