dinsdag 6 november 2018

Kamerstukken ministerie van EZ: Antwoorden op Kamervragen over Nederlandse investeerders die amper geld steken in sta...

Antwoorden op Kamervragen over Nederlandse investeerders die amper geld steken in start-ups van vrouwen
Staatssecretaris Keijzer (EZK) beantwoordt vragen van de Kamerleden Van den Hul en Nijboer (PvdA) over Nederlandse investeerders die amper geld steken in start-ups van vrouwen.
Lees verder

Aanbieding antwoorden op Kamervragen over kabinetsappreciatie voorstel hoofdlijnen Klimaatakkoord
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer de antwoorden op vragen over de reactie van het kabinet op het voorstel voor hoofdlijnen van een Klimaatakkoord.
Lees verder

Beantwoording Kamervragen over kabinetsappreciatie voorstel hoofdlijnen Klimaatakkoord
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt vragen van de Tweede Kamer over de reactie van het kabinet op het voorstel voor hoofdlijnen van een Klimaatakkoord.
Lees verder

Aanbiedingsbrief bij de antwoorden op de vragen bij de begroting Economische Zaken en Klimaat 2019
Aanbiedingsbrief van minister Wiebes (EZK) en staatssecretaris Keijzer (EZK) bij de antwoorden op de gestelde vragen bij de begroting van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat van 2019.
Lees verder

Antwoorden op vragen bij de begroting ministerie van EZK 2019
Antwoorden op vragen bij de begroting ministerie van EZK 2019.
Lees verder

Aanbiedingsbrief bij afschrift brief over de gasproblematiek in Groningen
Aanbiedingsbrief van minister Wiebes (EZK) aan de Tweede Kamer bij een afschrift van zijn antwoord op de door FNV verstuurde brief over de gasproblematiek in Groningen gevraagd.
Lees verder

Kamerbrief over het bericht dat het CVW winst maakt
Minister Wiebes (EZK) stuurt de Tweede Kamer een brief over de winst die het Centrum Veilig Wonen (CVW) over het jaar 2017 heeft gemaakt.
Lees verder

Antwoorden op Kamervragen over klimaatinzet VNO-NCW
Minister Wiebes (EZK) beantwoordt Kamervragen van lid Van Raan (PvdD) over het bericht dat VNO-NCW is aangesloten bij een machtige lobbygroep die het verhogen van de Europese klimaatambitie actief tegenwerkt.
Lees verder

Uitstelbrief beantwoording vragen over lekkage van aardgascondensaat in Farmsum
Minister Wiebes (EZK) laat de Tweede kamer weten dat de vragen van de Kamerleden Beckerman (SP) en Nijboer (PvdA) over de lekkage van aardgascondensaat in Farmsum niet binnen de termijn van drie weken beantwoordt kunnen worden.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.