woensdag 7 november 2018

Is uw supply chain klaar voor de circulaire economie? De belangrijkste tips!

Is uw supply chain klaar voor de circulaire economie? De belangrijkste tips!
De circulaire economie. Het concept belooft ondernemers nieuwe verdienmodellen, marktkansen, innovatiepotentieel, interessante marges en tevens een lagere milieudruk Maar waar begin je met de transitie naar een circulair bedrijfsmodel? En waarom zou je dat eigenlijk doen? Welke voordelen levert het je concreet op in jouw situatie?
Lees verder

De nieuwe realiteit in logistiek vastgoed
Dalende huurprijzen behoren tot het verleden. Niet alleen voor nieuwbouw maar ook voor bestaand logistiek vastgoed stijgen de huurprijzen al en het einde ervan is nog niet in zicht. Uiteraard gelden er wel wat regionale verschillen. Welkom in de nieuwe realiteit.
Lees verder

Service logistiek: zo kan het slimmer en goedkoper
Service logistiek kan slimmer en goedkoper. Meer voorraad houden is niet de oplossing. Wel betere afstemming in de keten én slimmere onderlinge afspraken tussen de beslissers. Dat concludeert Maarten Driessen van Gordian. Hij promoveerde in september aan de Technische Universiteit Eindhoven met zijn proefschrift "Integrated Capacity Planning and Inventory Control for Repairable Spare Parts"
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.