donderdag 8 november 2018

Informatiebijeenkomst innovatieve land- en tuinbouw in Canada

Informatiebijeenkomst innovatieve land- en tuinbouw in Canada

Bent u actief op het gebied van de innovatieve land- en tuinbouw? En wilt u meer weten over de ontwikkeling van de Canadese iHort HUB? Kom dan naar de bijeenkomst over de kansen voor de Nederlandse land- en tuinbouwsector in Canada, op 30 november in Den Haag.

Lees verder

Bon Bini for Business Summit Curaçao & Nederland met minister-president Rutte en staatssecretaris Knops

Richt u zich als Nederlandse ondernemer op de fysieke, digitale, of dienstverlenende logistiek? Werkt u aan innovatieve businesskansen en heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden in Curaçao? Ga dan mee naar de Bon Bini for Business Summit Curaçao & Nederland met aanwezigheid van minister-president Mark Rutte en staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Raymond Knops op 21 januari.

Het Bon Bini for Business Summit Curaçao & Nederland vindt plaats in Curaçao, van 20 tot en met 22 januari 2019.

Lees verder

Schrijf u nu in voor de MKB Export Award 2018
gedeelte van het MKB award logo

Bent u een mkb-ondernemer met internationale ambities? Schrijf u nu in en maak kans op de MKB Export Award 2018.

Lees verder

Doorpakken met aardgasvrije wijken

Bent u gemeenteambtenaar? Doet u mee aan de Green Deal Aardgasvrije wijken of heeft u interesse in dit thema? Kom dan op 6 december 2018 naar de Jaarbeurs in Utrecht. Daar delen we onze ervaringen en geleerde lessen.

Op 6 december wordt de Green Deal Aardgasvrije wijken afgerond. Ook gaan het Programma AardgasvrijeWijken (PAW) en het Kennis- en LeerProgramma (KLP) officieel van start.

Lees verder

Kansenseminar over de beurs Global Industrie Lyon

Maakt uw bedrijf deel uit van het industriële ecosysteem in Nederland en heeft u interesse in de Franse markt? Bezoek dan ons Kansenseminar over de beurs Global Industrie Lyon, op 11 december in Den Haag.

Deze bijeenkomst richt zich op alle Nederlandse bedrijven die voornamelijk actief zijn in de textiel-, chemische en rubberindustrie en de (hydro-elektrische)energiesector.

Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.