vrijdag 30 november 2018

Hands-on: Block

Hands-on: Block
Block belooft je de rust terug te geven van voor het connected tijdperk. We zitten allemaal te veel achter onze mobiele telefoon, Block moet helpen om daar verandering in te brengen. Doet Block wat het beloofd?
Lees verder

FB Messenger prominent in klantcontact NS International
"Als je een alternatief voor luchtvaart en auto willen voor reizen in Europa dan moet je ook het bijbehorende serviceniveau kunnen bieden", aldus e-commercemanager Jos Blok van NS International. Onlangs begon de invoering van Facebook Messenger voor webcare.
Lees verder

Online kunstplatform Mr. Wallski biedt unieke werken
Het online kunstplatform Mr. Wallski is deze week van start gegaan. Op de website staan gesigneerde limited edition art prints […]
Lees verder

DELTA claimt primeur met 1 gigabit over coax
Vanaf 1 december levert DELTA in heel Zeeland internet met een glasvezelsnelheid van 1 Gigabit per seconde over de kabel. Het is de eerste provider in Nederland die al zijn klanten zo'n hoge internetsnelheid aanbiedt over coax (koper).
Lees verder

RTL lekte 32.000 persoonsgegevens
Hackers hebben met behulp van eerder gelekte wachtwoorden toegang verkregen tot tienduizenden RTL-accounts. Daarbij zijn priv├ęgegevens van gebruikers bemachtigd, zegt het mediabedrijf.
Lees verder

Tikkie als betaalmiddel in CCV Shop
Betaalapp Tikkie is vanaf nu beschikbaar voor de 17.000 webwinkels die draaien op de webwinkelsoftware CCV Shop. CCV Shop zegt daarmee de eerste Software as a Service (SaaS) aanbieder te zijn met een Tikkie-integratie.
Lees verder

'Ruime meerderheid voor het uitwisselen van medische gegevens'
Uit eigen onderzoek van VZVZ blijkt dat het merendeel van de Nederlanders het uitwisselen van hun medische gegevens tussen zorgaanbieders een goed idee vindt. Ze zien vooral praktische voordelen: ze verwachten betere zorg en minder fouten in bijvoorbeeld het voorschrijven van medicatie. Slechts een krappe meerderheid van de ondervraagden weet dat ze hier zelf toestemming voor moeten geven.
Lees verder

"De woonwereld loopt online z├│ achter"
Meubeltrack Media is een nieuw mediabureau dat voortvloeit uit marktplaats Meubeltrack.nl. Het nieuwe bedrijf wil de meubelbranche online helpen en het onderscheid maken in creatie met focus op performance.
Lees verder

Ook YouTube krijgt Stories-functie
YouTube probeert het kaas van Facebooks brood te eten met een nieuwe functie: Stories in de timeline.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.