woensdag 7 november 2018

Europese Unie onder voorwaarden akkoord met deal tussen Fox en Disney

Europese Unie onder voorwaarden akkoord met deal tussen Fox en Disney
De Europese Unie gaat onder voorwaarden akkoord met een van de grootste fusies tussen mediabedrijven ooit. Mediaconcern Walt Disney mag het leeuwendeel van 21st Century Fox overnemen, mits het...
Lees verder

Aandeel vrouwelijke topverdieners groeit opnieuw
Het aandeel vrouwen in de groep best verdienende werknemers is wederom gegroeid. Vorig jaar was 20,4 procent van de topverdieners van organisaties met minimaal vijfhonderd werknemers een vrouw,...
Lees verder

ABN AMRO profiteert in derde kwartaal van sterke economie
 ABN AMRO heeft zijn winst in het derde kwartaal stevig opgevoerd. De bank slaagde er onder meer in de kosten goed onder controle te houden. Ook profiteerde het concern van de sterke Nederlandse...
Lees verder

Ahold Delhaize behaalt flinke winst door onlineverkoop AH en bol.com
Supermarktconcern Ahold Delhaize heeft de voorbije maanden een stevige omzetgroei weten te behalen, geholpen door de onlineverkopen. De hogere opbrengsten zorgden er ook voor dat de winst hard opliep.
Lees verder

Universitaire ziekenhuizen hebben financiƫn op orde
Universitaire ziekenhuizen hebben financieel de zaken veel beter op orde dan algemene ziekenhuizen, zo blijkt woensdag uit een peiling van accountantsorganisatie BDO.  
Lees verder

Reisorganisatie TravelBird is failliet verklaard
TravelBird is failliet verklaard. De curator heeft echter wel vertrouwen in een doorstart, hetzij in afgeslankte vorm.
Lees verder

UMC's presteren financieel veel beter dan algemene ziekenhuizen
Universitaire ziekenhuizen hebben financieel de zaken veel beter op orde dan algemene ziekenhuizen, zo blijkt woensdag uit een onderzoek van accountantsorganisatie BDO.  
Lees verder

Oud-minister Halbe Zijlstra aan de slag bij bouwbedrijf VolkerWessels
Oud-minister Halbe Zijlstra treedt in dienst bij bouwonderneming VolkerWessels. Dat bevestigt een woordvoerder van het beursgenoteerde bedrijf na berichtgeving door De Telegraaf.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.