vrijdag 9 november 2018

EU dicht bij nieuwe mededingingsboete Google

EU dicht bij nieuwe mededingingsboete Google
Google wordt waarschijnlijk opnieuw bestraft door de EU, ditmaal met het oog op de machtspositie van het advertentienetwerk Adsense.
Lees verder

Telecomsector moet het vooral van content hebben
Het jaarcongres van Telecomupdate keerde gisteren voor zijn tienjarig jubileum terug naar het volledig verbouwde Singer Theater in Laren, maar begon al gelijk in mineur: de Nederlandse telecomsector maakt moeilijke tijden door.
Lees verder

OPPO onthult RX17 Pro & RX17 Neo
OPPO lanceert in Europa de OPPO RX17 Pro en RX17 Neo. De R in de naam staat voor 'Real' (echt), 'Revolution' (revolutie) en 'Reform' (verbetering). Design, innovatie en jongeren zijn de belangrijkste pijlers van deze nieuwe serie.
Lees verder

'Tot vijftien procent personeel Vice weg'
Vice Media ontslaat tussen de tien à vijftien procent van zijn medewerkers in een reorganisatie waarbij ook een aantal websites zal worden gesloten.
Lees verder

Belgen blijven Kaspersky software gewoon gebruiken
Het Belgische Centrum voor Cybersecurity blijft gewoon Kaspersky-software gebruiken. Het beveiligingscentrum zegt geen objectieve technische of onafhankelijke studies te kennen waaruit zou moeten blijken dat het Russische bedrijf onbetrouwbaar is.
Lees verder

'Customer experience grootste drijver mobiele omzet'
Wie de best gebruikerservaring biedt, zet op het gebied van mobiele e-commerce de grootste stappen. CX gaat, zo blijkt uit onderzoek van Forrester, altijd hand in hand met functionaliteit.
Lees verder

Hello Customer haalt 2 miljoen groeigeld op
Het Gentse Hello Customer heeft 2 miljoen euro opgehaald bij onder meer de oprichters van Showpad. Met dat geld wil het bedrijf verder uitbreiden in Europa.
Lees verder

Meer talen voor Samsungs Bixby
Spraakhulpje Bixby van Samsung kan nog voor het einde van het jaar Duits, Frans, Italiaans en Spaans verstaan. Ook heeft Samsung een marktplaats voor Bixby aangekondigd.
Lees verder

Apple Store Den Haag wordt verbouwd
De Apple Store in Den Haag wordt verbouwd. Volgens iCulture komt er een videomuur in het gebouw.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.