vrijdag 30 november 2018

Booking.com schrapt 345 Berlijnse banen

Booking.com schrapt 345 Berlijnse banen
Reissite Booking.com schrapt 345 van de 816 banen en voegt twee kantoren samen tot een. Tijdelijke contracten worden niet verlengd. Aan de maatregel gaan conflicten vooraf over arbeidsvoorwaarden.
Lees verder

Lidl breidt e-commerce dc in Venlo uit
Supermarkt Lidl breidt zijn e-commerce dc van Lidl in Venlo uit. Bovenop de huidige 70.000 vierkante meter komt nog eens extra 40.000 vierkante meter.
Lees verder

AWS lanceert clouddienst voor satellietdata
Amazon Web Services lanceert de nieuwe dienst AWS Ground Station. Dat moet het organisaties makkelijker maken om satellietdata te ontvangen en verwerken.
Lees verder

Accenture Interactive benoemt Nederlandse topcreatieven
Accenture Interactive verbreedt zijn expertise van louter digitaal bouwen richting creatie en reclame. Daarom stelt het Gijs de Bruijn aan als strategy director en Martijn van Marle en Peter van Rij als creative directors.
Lees verder

Bundeskartellamt opent onderzoek naar Amazon.de
De Duitse toezichthouder Bundeskartellamt onderzoekt of Amazon in Duitsland zijn marktmacht misbruikt richting derde verkopers op zijn platform.
Lees verder

Mindspace opent nieuw kantoor in hartje Utrecht
Kantoorverhuurder Mindspace heeft in het hart van de stad Utrecht een nieuwe vestiging geopend. De Utrechtse locatie voor (tech)startups ligt aan de Nicolaas Beetstraat 216-222, op een kleine vijf minuten lopen vanaf het centraal station en dicht bij het levendige stadscentrum.
Lees verder

'De bankapp gaat het niet redden'
De bankapp gaat het niet redden. Die maakt plaats voor een killerapp van een startup of een internetreus. Daarvoor waarschuwde Patrick Sanwikarja van Fabrique donderdag op Emerce Finance.
Lees verder

Cisco: Internetverkeer breekt in 2022 alle records
In 2022 zal er meer internetverkeer over wereldwijde netwerken gaan dan in de gehele periode vanaf het ontstaan van het internet in 1984 tot eind 2016 bij elkaar. Dat stelt netwerkbedrijf Cisco.
Lees verder

'Bezorgchaos als gevolg van Black Friday'
Pakketvervoerders waaronder PostNL kampen met een achterstand als gevolg van de vele Black Friday-bestellingen. Hoe groot de pakketjesberg is die […]
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.