maandag 5 november 2018

‘Apple lanceert pas in 2020 5G iPhone’

'Apple lanceert pas in 2020 5G iPhone'
Apple zal pas in 2020 iPhones uitleveren met 5G. Dat meldt Fast Company. Het bedrijf zou van plan zijn om zogenoemde 8161 modems van Intel te gebruiken in plaats van een oplossing van Qualcomm.
Lees verder

Infographic: Nieuwe markten versnellen de groei in noncash betalingen
Volgens het World Payments Report 2018 van Capgemini en BNP Paribas is er sprake van een sterke groei aan digitale betalingen, gedreven door nieuw opkomende markten.
Lees verder

'Echte muziekkennis zal de algoritmen verslaan'
Primephonic heet de jongste poging om de liefhebber van klassieke muziek dan toch eindelijk aan het streamen te krijgen. Een nichepubliek dat zich door de grote platformen niet bediend voelt. Bijna alle labels zijn al aan boord, zegt directeur Thomas Steffens.
Lees verder

Royal IHC lanceert ShipSupport.com
De maker van maritiem materieel Royal IHC lanceert een e-commerceportal met daarin artikelen van eigen makelij maar vooral van branchegenoten en concurrenten.
Lees verder

Google neemt stappen na Walk Out seksuele misdragingen
Google-topman Sundar Pichai zal vandaag plannen gaan opstellen naar aanleiding van de Walk Out vorige week, waarbij 20.000 Google-werknemers hun bureaus verlieten om te protesteren tegen de manier waarop het bedrijf klachten over seksuele misdragingen afhandelt. Ook in de Amsterdamse Zuidas werd geprotesteerd.
Lees verder

Nieuw PostNL pakkettensorteercentrum in Amsterdam
PostNL neemt zijn tweeëntwintigste pakkettensorteercentrum in Nederland in gebruik. In dit duurzame pand van 6.600 vierkante meter aan de Joan Muyskenweg in Amsterdam worden elke dag tussen de 70.000 en 110.000 pakketten verwerkt.
Lees verder

KEF lanceert draadloze LSX-luidsprekers
Het Britse KEF lanceert een opvolger van de LS50 Wireless, de LSX. Het systeem bestaat uit twee luidsprekers die zowel bedraad als draadloos met elkaar verbonden kunnen worden.
Lees verder

Weer Duitse overname door Accenture Interactive
Accenture Interactive koopt het creatieve bureau Kolle Rebbe uit Hamburg en vergroot zijn digitale expertise op de oostelijke markt daarmee binnen twee jaar tijd met zo'n duizend man.
Lees verder

Weer forse boete voor illegale gokaanbieders
Opnieuw is een forse boete van 300.000 euro uitgedeeld aan illegale aanbieders van online gokken. Het gaat om CyberRock Entertainment en Honeydew Trading Limited. CyberRock is gevestigd op Curaҫao, Honeydew op Cyprus.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.