zaterdag 27 oktober 2018

Woonplatforms Huispedia en Hoodhunt bundelen krachten

Woonplatforms Huispedia en Hoodhunt bundelen krachten
De twee woonplatforms Huispedia en Hoodhunt, die contact leggen tussen huiseigenaren zonder makelaar, bundelen de krachten. Vanaf nu zijn alle woningen van Huispedia te zien op Hoodhunt.
Lees verder

Amazons retailmedia koerst op waardering van 10 miljard
E-commerce bij Amazon krijgt van de markt de meeste aandacht, maar het bedrijf is ook een 'uitgever' aan het worden. Adverteerders besteden er deze zomer bijna 2,5 miljard dollar reclamebudget.
Lees verder

Fietsenwinkel.nl moet sluiten in Tilburg
Fietsenwinkel.nl moet zijn filiaal in Tilburg sluiten omdat de winkel te klein is.
Lees verder

WeWork komt naar Brussel
WeWork, aanbieder van co-working kantoorruimten voor startups, breidt uit naar België. Volgend jaar wil het Amerikaanse bedrijf een eerste locatie in Brussel openen waar zeker duizend mensen komen te werken.
Lees verder

HomeDeco stelt Brand Boutique-concept open voor kleine labels
HomeDeco heeft haar zogenoemde Brand Boutique-concept opengesteld voor jonge ontwerpers en kleinere labels. Het Brand Boutique-concept is vergelijkbaar met een shop-in-een shop.
Lees verder

TravelBird betaalt hotel niet – reizigers voor dichte deur
De Consumentenbond waarschuwt dat er 'signalen' zijn dat TravelBird een betalingsachterstand heeft. Verschillende reizigers hebben laten weten dat bij aankomst in hun hotel bleek, dat TravelBird het hotel niet heeft betaald.
Lees verder

Google start bustour door heel Nederland met digitale trainingen
Google gaat vanaf november op tournee met een bus door heel Nederland om gratis trainingen en workshops te geven aan ondernemers en studenten. De bus zal in een periode van een jaar iedere provincie aandoen en meer dan vijftig verschillende locaties bezoeken.
Lees verder

Infographic: incognito op het web
Een mooie infographic voor internetmollen die het daglicht niet kunnen verdragen: hoe maak je je onzichtbaar op het web zonder van het internet weg te blijven? En hoe zorg je ervoor dat bedrijven jou niet volgen? Op Facebook hoeft niet iedereen je berichten te lezen, en dat geldt ook voor Instagram. Veel consumenten zijn zich amper bewust van de instellingen die ervoor zorgen dat veel gegevens ook echt privé blijven.
Lees verder

Hands-on: iPhone XR
Sinds gisteren ligt hij eindelijk in de winkels: de iPhone XR, de iPhone die de meesten van ons gaan kopen omdat hij betaalbaar is. De grote vraag is natuurlijk: krijg je voor die 859 euro niet een minderwaardige iPhone XS?
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.