dinsdag 30 oktober 2018

'Wapendeal Trump met Saoedi-Arabië levert lang geen 500.000 banen op'

'Wapendeal Trump met Saoedi-Arabië levert lang geen 500.000 banen op'
De wapendeal ter waarde van 110 miljard dollar (96 miljard euro) die de Amerikaanse president Donald Trump heeft gesloten met Saoedi-Arabië levert niet zoals hij beweert 500.000 Amerikaanse banen op.
Lees verder

Huren in Rotterdam en Eindhoven stijgen harder dan die in Amsterdam
De huurprijzen in de vrije sector in Rotterdam en Eindhoven gaan de laatste twee kwartalen harder omhoog dan die in Amsterdam, Utrecht en Den Haag.
Lees verder

Trump dreigt China met handelstarieven van 225 miljard euro
Amerikaanse president Donald Trump heeft goede hoop op een "geweldige deal" met China. Als dat niet lukt, staan echter nieuwe handelstarieven gepland van 225 miljard euro.
Lees verder

AFM legt failliet cryptobedrijf dwangsom op van 50.000 euro
Het in cryptovaluta's gespecialiseerde bedrijf Dutch Crypto Mining heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) een fikse dwangsom gekregen. 
Lees verder

Tegenvaller voor Italië, economische groei komt onverwacht tot stilstand
De economische groei in Italië is in het derde kwartaal tot stilstand gekomen. Volgens cijfers van het statistiekbureau in Rome is het voor het eerst sinds eind 2014 dat de economie van het...
Lees verder

Oud-topman Audi komt vrij uit gevangenis
Rupert Stadler, oud-topman bij automerk Audi, komt vrij uit de gevangenis na een voorarrest van bijna vier maanden.
Lees verder

Failliete ziekenhuizen in gesprek met meerdere overnamekandidaten
De curator van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis is in gesprek met "drie serieuze overnamekandidaten". Ook de Flevolandse IJsselmeerziekenhuizen worden mogelijk overgekocht, maar hebben nog geen...
Lees verder

Trump dreigt met extra tarieven op 225 miljard euro aan Chinese producten
De Amerikaanse president Donald Trump heeft goede hoop op een "geweldige deal" met China. Als dat niet lukt, dan worden nieuwe handelstarieven van 225 miljard euro ingevoerd, zei de president...
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.