dinsdag 23 oktober 2018

Sprout: Startup in Residence: je startup ontwikkelen? Co-working met het Ministerie van Justitie en Veiligheid

Startup in Residence: je startup ontwikkelen? Co-working met het Ministerie van Justitie en Veiligheid
Startup in Residence biedt startups de kans om in samenwerking met het Ministerie van Justitie en Veiligheid maatschappelijke vraagstukken op te lossen. Johnny Driessen ontwikkelde de app Always-on, die ex-gedetineerden helpt  hun leven weer op de rit te krijgen.
Lees verder

Scheringa dreigt met rechtszaak tegen 'zijn' cryptostartup; Tesla (beetje) in de ramsj
Ondernemersnieuws: Dirk Scheringa overweegt ICO Headstart voor rechter te slepen, Tesla komt met 'cheap' Model 3 en stormparaplu Senz leed jarenlange verliezen.
Lees verder

Jaap Vriesendorp wil de markt voor buitensportjassen opschudden
Jaap Vriesendorp ontwikkelde een jas die je voor meerdere sporten kan gebruiken. Na een jaar van bloed, zweet en tranen ging de jas afgelopen week live op Kickstarter. 'Ik voel me 50 jaar ouder, maar hij is helemaal af.'
Lees verder

Deze 5 gewoontes hebben alle effectieve startup-ceo's
Chief executive officer? Chief visionary officer? Chief funding officer? Chief coffeemaking officer? Als startup-ceo ben je eigenlijk een manusje-van-alles, terwijl je tijd beperkt is. Met deze vijf gewoontes besteed je iedere minuut effectief.
Lees verder

Falen en weer opstaan: de bijzondere carrière van ondernemer Richard Straver
Tech-ondernemer Richard Straver (34) blikt terug op zijn ondernemerscarrière tot nu toe. Tegenwoordig is de Online Betaalplatform-oprichter een gevierd ondernemer, maar Straver kwam behoorlijk wat hobbels op zijn pad tegen. Deel 1 in een serie over zijn onnavolgbare ondernemersreis.
Lees verder

Elon Musk kondigt eerste hyperlooptunnel aan; twist Wakawaka en EY
Ondernemersnieuws: Elon Musk wil al in december zijn eerste hyperlooptunnel gereed hebben, de AFM steekt – wederom – een stokje voor Combicoin en Wakawaka misbruikte de naam van EY.
Lees verder

Dit zijn de volgende 25 unicorn-startups (volgens Forbes)
In Nederland hebben we Adyen met een unicorn-status, maar waar vind je de volgende unicorns? Volgens Forbes zijn dit de 25 startups die kansrijk zijn om de volgende billion dollar company te worden.
Lees verder

Shake it off: waarom Taylor Swift een goede zakenvrouw is
Niet alleen op het podium is ze sterk, maar ook als ondernemer boert ze goed. Dit zijn de negen redenen waarom zangeres Taylor Swift een gewiekste zakenvrouw is.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.