donderdag 25 oktober 2018

Sprout: Afgewimpeld door investeerders, maar toch een exit van 1 miljard: Jamie Siminoff deelt zijn lessen

Afgewimpeld door investeerders, maar toch een exit van 1 miljard: Jamie Siminoff deelt zijn lessen
Investeerders wilden in 2013 geen geld steken in de wifi-deurbellen van Jamie Siminoff, maar dit jaar verkocht hij zijn bedrijf voor 1 miljard dollar aan Amazon. Siminoff deelt aan Sprout als gastpublicist zijn ondernemerslessen.
Lees verder

VanMoof-concurrent tikt 10 miljoen binnen; Nederlandse puzzelmaker stapt in hersenkraker-startup
Ondernemersnieuws: Forse kapitaalinjectie voor fiets-startup Cowboy, Keesing neemt belang in appbouwer van onlinehersengymnastiek en Randstad wil wel robbertje vechten met Uber.
Lees verder

'Waarom meedoen aan de Chivas Venture? Er is 1 miljoen groeigeld'
De sociale startup-competitie Chivas Venture komt er weer aan en startups kunnen zich nog tot 31 oktober aanmelden. Sprout kijkt vooruit en blikt terug met organisator Owen Martin. 
Lees verder

10 tips voor de slimste werving en selectie
Het werven van personeel is geen sinecure. Sprout-expert Renee Petiet verzacht de pijn voor ondernemers met tien tips. Voer ze uit en je vergroot de kans dat je de war on talent wint.
Lees verder

Startup Klikkie brengt onze smartphone-foto's naar het fotoboek
Ondernemers Jeffrey Dorrestijn (35) en Uri Roos (38) haalden al ruim een half miljoen euro op voor hun startup Klikkie, een abonnementsservice voor afgedrukte smartphone-foto's. Zal het ze echter lukken om in een competitieve markt het hoofd boven water te houden? 'Door snelle groei kunnen we concurrentievoordeel behalen.'
Lees verder

10 tips om een burn-out te krijgen
Neem je werk mee naar huis en leef om te werken: met deze tien tips krijg je hoe dan ook een burn-out. 
Lees verder

Deze disruptors zijn de challenger50 van 2018
Wie gaan Picnic, Messagebird en Ace&Tate achterna als grootste disruptors van de gevestigde orde? Sprout presenteert met veel trots de Challenger50 van 2018, dé lijst met meest uitdagende nieuwe ondernemers van Nederland.
Lees verder

Opnieuw smartphone-reparateur failliet; Tim Cook prijst AVG-wet
Ondernemersnieuws: smartphone-renovatieservice Swoop is failliet, 150 miljoen euro voor Berlijnse reiswebsite en Tim Cook maakt zich zorgen over – jawel – onze privacy.
Lees verder

IOndernemer.nl brengt relevant nieuws voor ondernemers met kansen, aanbestedingen, data Open Coffees en andere bijeenkomsten van onder meer ZZP & MKB & RVO Nederland, PZO, KVK, Douane, Belastingdienst, en het ministerie van Economische Zaken.